Тест на уважність. Знайди змію в опалому листі

Спробуйте знайти змію.

Зараз вже пізня осінь і все земноводні вже сховалися і підготувалися до зими. Однак буквально недавно вони ще повзали та шукали собі притулок, щоб перезимувати. В цей час небезпечно на них наступати. Тому потрібно бути уважними. Цей тест дає можливість вам загострити та потренувати свою увагу, щоб убезпечитися, коли ви підете в ліс.

Спробуйте відшукати серед опалого листя змію. Вона дуже вміло сховалася і вам напевно відразу не знайти її. Однак хто зумів швидко знайти змію – вітаємо у вас добре розвинена уважність.

Удачі вам в пошуку!

Ну як знайшли змію?

Якщо немає, то подивіться внизу на наступній картинці.

Змія обведена червоною лінією.

 ""

Відразу вдалося знайти змію?

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.