Про Навального вже все забули, а він живий – що робить тепер отруєний опозиціонер

У Німеччині зріє невдоволення поведінкою Олексія Навального. Його вже звинуватили в зловживанні німецьким гостинністю, а депутат Бундестагу визнав реакцію Берліна на ситуацію навколо російського блогера неадекватною.

Нагадаємо, що 20 серпня на борту літака, що летів з Томська в Москву, стало погано пасажиру. Літак посадили в Омську, а пасажира вже без свідомості відвезли в лікарню. Ним виявився Олексій Навальний – опозиціонер, популярний блогер, засновнику Фонду боротьби з корупцією (ФБК).

Госпіталізація в Омську
Госпіталізація в Омську
  • 22 серпня Навального перевезли на лікування до Берліна, де його розмістили в клініці «Шаріте».
  • 14 вересня Навального відключили від апарату ШВЛ.
  • 23 вересня госпіталь «Шаріте» повідомив, що Навального виписали зі стаціонару.
Навальний з дружиною в клініці Шаріте
Навальний з дружиною в клініці Шаріте

Чоловік з сім’єю до сих пір знаходиться в Німеччині, проходить амбулаторне відновне лікування, так як отрута порушив роботу практично всіх внутрішніх органів. По закінченню лікування він має намір повернутися в Росію.

Уже місяць Олексій бере активну участь в житті своїх блогів, щотижня проводить прямі ефіри з передплатниками, відповідаючи на їхні запитання і коментуючи новини Росії.

Але в самій Німеччині Навальний став викликати роздратування, особливо зачепило рядових обивателів його різке висловлювання на адресу колишнього канцлера Герхарда Шредера, а також гучні ксенофобські коментарі. У Мережі росіянина звинуватили в зловживанні гостинністю. А член міжнародного комітету бундестагу ФРН Вальдемар Гердт обурився, що уряд ФРН «заглядає в рот» до Навальному і через це істотно зіпсувалися відносини з Росією, а це загальмувало будівництво «Північного потоку – 2», який Європі потрібен.

Олексій Навальний у вересні
Олексій Навальний у вересні

У самій же Росії про опозиціонера просто забули. Від галасу і чуток про отруєння Новачком відмахуються, як від набридливої мухи, відповідаючи, що це вигадки, доказів немає і не може бути. Навіть кримінальну справу за фактом отруєння не відкрито.

На тлі всього цього Навального раптом зустріли на одному з фешенебельних німецьких курортів. Він катається на лижах як ні в чому не бувало.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.