Смертельна ДТП в Києві: водій таксі Убер заснув за кермом і влетів в зупинку (ВІДЕО) Важлива новина

Міністерство внутрішніх справ повідомляє, що в п'ятницю, 13 листопада, вранці на окружній водій таксі з маркуванням Убер не впорався з керуванням і влетів в зупинку, де люди чекали прибуття громадського транспорту.

За попередньою версією правоохоронних органів, винуватцем аварії на Окружній став водій Uber. Він в’їхав у зупинку громадського транспорту, в результаті чого 2 людини загинули, а 1 – отримав серйозні травми.

Як пише у себе на сторінці в Фейсбук заступник міністра МВС Антон Геращенко, винуватець ДТП заснув за кермом від втоми.

Також Антон Геращенко опублікував відео зіткнення

У своєму зверненні Геращенко закликав депутатів зайнятися питанням регламентування та графіка роботи водіїв служб таксі та громадського транспорту, а також на законодавчому рівні встановити робочі години, в які водії можуть перебувати за кермом транспортного засобу.

Сегодня около 8 00 утра автомобиль с знаками службы такси “Uber”, водитель которого потерял управление, наехал на…

Posted by Антон Геращенко on Thursday, November 12, 2020

 

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.