Перші заморозки в Україні: коли вони – прогноз синоптиків

Синоптик каже, що в самому початку вересня нас природа ще буде радувати теплою погодою. Але після погода зміниться в гірший бік.

Настала осінь. Одних вона радує, інші не знають як підготуватися до холодного періоду і коли. Багатьох жителів нашої країни цікавить яка вона буде.

І з огляду на те, що зараз погода мінлива і рік на рік не доводиться, то всі хочуть знати коли будуть перші заморозки. Це не проста цікавість. Просто людям потрібно підготуватися до холодного періоду. Прибрати в саду і на городі, купити теплі речі та утеплити квартиру і будинок.
Коли ж чекати перших заморожуванням і снігу?

Леонід Горбань, який є народним синоптиком України, дає прогноз.
Він каже, що в самому початку вересня нас природа ще буде радувати теплою погодою. Але після погода зміниться в гірший бік.

перші заморозки

Очікується у 2021 році холодна і дощова осінь. Тому потрібно підготуватися до неї.
Як констатує Леонід Горбань, у вересні навіть ще буде спека. Але до кінця вересня настане холодна погода, яка перейде і на жовтень.

Народний синоптик прогнозує, що до середини жовтня можуть бути заморозки в Україні, а сніг може випасти вже в листопаді та навіть будуть морози. Так що у городників є ще час для того, щоб навести порядок у себе на ділянці або біля приватного будинку.

Виходячи з прогнозу народного синоптика, потрібно зробити висновки та ґрунтовно підготуватися до холодного періоду. Водіям обов’язково необхідно подумати про зміну шин на автомобілях з літніх на зимові. І це потрібно зробити своєчасно, щоб не опинитися на дорозі в заморозок в несприятливу екологічну ситуацію.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.