Три молитви для щастя і достатку в кожній родині: потрібно молитися з душею, і буде вам счасть

Зберегти гармонію в житті-це велика праця. Якщо з цим виникли проблеми, не поспішайте впадати у відчай, можна лише з відкритим серцем і вірою звернутися до Всевишнього.

Щоб повернути взаєморозуміння в відносинах постарайтеся не тримати в душі образу і зло на свою другу половинку, утримайтеся від докорів в її сторону, утихомиривши свою гординю, першим зробіть крок до взаєморозуміння.

Цьому нас вчить Церква. Повернути щастя і благополуччя в сім’ю може допомогти ваше щире бажання і звернення в молитві до Ісуса Христа, Пресвятої Богородиці або будь-якого Святому.

Молитва на щастя в житті сімейної до Всевишнього читається такими словами:

Святий вівторок
Святий вівторок

«Господь Отець Небесний! В ім’я Ісуса Христа я молю Тебе про моє сімейне щастя. Даруй нам в нашій родині любов один до одного. Даруй нам, щоб наша любов зміцнювалася і множилася. Навчи мене любити мого чоловіка (дружину) від щирого серця, навчи мене любити його (її) так, як полюбив мене Ти і Син твій Ісус Христос. Даруй мені зрозуміти, що мені потрібно видалити з мого життя і чому мені потрібно навчитися, щоб у нас була щаслива сім’я. Даруй мені мудрості в моїй поведінці і в моїх словах, щоб ніколи не дратувати і засмучувати мого чоловіка (дружину). амінь »

Молитва про сім’ю до Пресвятої Богородиці

Моліться Святої Марії
Моліться Святої Марії

Володарці Преблагословенна, візьми під Свій покров сім’ю мою. Всели в серця чоловіка мого і чад наших світ, любов і непрекословіе всьому доброму; Не допусти нікого з сім’ї моєї до розлуки і тяжкого розставання, до преждевременния і внезапния смерті без покаяння. А будинок наш і всіх нас, що живуть в ньому, збережи від огненнаго запаленою, воровскаго нападу, усякого злого обставинах, разнаго страхування і диявольського мани. Та й ми купно і окремо, явно і потаємно будемо прославляти ім’я Твоє Святе завжди, нині, і повсякчас, і на віки віків. Пресвятая Богородице, спаси нас! Амінь.

Однією з найвідоміших молитов про мир в сім’ї є звернення до Богородиці

Святий Трифон
Святий Трифон

Володарка Преблагословенна, візьми під Свій покров сім’ю мою. Всели в серця чоловіка мого і дітей наших світ, любов і непрекословіе всьому доброму; Не допусти нікого з сім’ї моєї до розлуки і тяжкого розставання, до преждевременния і раптової смерті без покаяння.

Для молитви треба усамітнитися, щоб вам ніхто не завадив. Можна запалити свічку біля образів і подумки налаштуватися на молитву. Прости в душі свого обранця і попроси пробачення у Небесних Заступників за ваші сварки в родині. Читати молитву можна і потрібно кожен день з вірою в душі, тоді вона буде почута.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.