Молитви, які допомагають прибрати хвилювання в душі. Читайте з вірою в серці

Господи, мені не потрібно боятися або турбуватися, тому що Твій спокій - моя спадщина, оскільки я привожу свою волю в гармонію з Твоєї волею.

Молитва про дар миру

Бог любові та миру, я прошу Тебе благословити мене даром душевного і душевного спокою. Я так вдячний за те, що світ, який Ти даєш, – це те, чого я не можу отримати ні від кого і, ні від чого у світі.

Мені не потрібно боятися або турбуватися, тому що Твій спокій – моя спадщина, оскільки я привожу свою волю в гармонію з Твоєї волею. Я хвалю Тебе, бо Твій світ дає мені силу стримувати мої найсміливіші страхи. Амінь.

Молитва про глибоке хвилювання мого серця

Мій Господь і мій Учитель, я зізнаюся в глибокому хвилюванні мого серця. Мені відчайдушно потрібно душевний спокій, який може дати тільки Ти. Я дякую Тобі за те, що Ти благословив мене Своїм Святим Духом, щоб я міг пробувати в мені – Твоя присутність в мені, і Твій світ невіддільний від Твого присутності.

Господь, нехай я маю намір утримати Твій світ, який долає всі конфлікти та суперечливі бажання. В ім’я Господа нашого Ісуса Христа, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про миротворчу силу

Тільки істинний Бог, якщо я відкриваю своє серце в простій вірі, можу я отримати Твій спокій. Оскільки я живу в безперервному свідомості в єдності з Тобою, дорогий Батько, підпорядковуючи свою волю Твою і живучи в повній залежності від Тебе, нехай я буду в центрі та в підставі Твоєї миротворчої сили. Я живу в вічної вдячності за те, що велика жертва Твого Сина Ісуса забезпечила справжній початок всього реального світу, привівши нас в повну згоду з Тобою. Амінь.

Молитва про Божий спокій

Боже всієї благодаті, я молю, щоб Твій спокій проник до самого коріння мого єства. Моя душа жадає спокою, умиротворення, неприступності, всепроникна і центрального спокою, яке приходить, коли я прямо з Тобою, коли я зосереджений на Тебе, і між нами нічого немає.

Святий Дух, будь ласка, приведи мене в це місце і докори мене в гріху, який перешкоджає цій єдності з моїм Господом. Я молюся в ім’я Ісуса, Який привів нас до правильних відносин з Тобою. Амінь.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.