(Відео) Прекрасна молитва про покаяння за весь ваш рід. Вона допоможе прибрати гріх поколінь на вас

Моліться з вірою і Господь захистить вас.

Піддалися ви шкідливим звичкам, які шкодять вашій вірі і свідченням? Ми всі були там в той чи інший час. Якщо вина і сором тепер це ваше життя, і жаль заповнює прогалини вашої історії, наберіться духу. Бог пропонує любов, прощення і відновлення. Якщо це рішення ваших проблем, ось молитва про покаяння і відновлення, яка може допомогти вам знайти оновлену радість, надію і життя:

Молитва про покаяння і відновленні

Господь Ісус, я втомився від боротьби за гріх в моєму житті. Я відчуваю себе далеко від Тебе. Мій вибір не привів мене в правильні місця. Я слухав шепіт мого ворога замість Твоїх слів в Писанні, і результат був катастрофічним.

Одного разу я гуляв з тобою, моє серце ніжно до Твого керівництву. І все ж потроху я обмінював Твої істини на спокуси і обман, які вели мене від Тебе. Замість того, щоб брати в полон думки і відразу ж сповідувати їх, я дозволив їм повністю вийти з-під контролю. Покаяння не було в моєму словнику. Звинувачення, приховування або спроба пояснити і виправдати гріх ніколи не спрацюють. Вони тільки народжують глибші гріховні зв’язку.

 ""

Ти створив мене за Своїм власним образом, Господь. Ви знаєте мої думки, перш ніж я говорю їх. Ви просвічує моє серце і бачите мої виправдання і наміри. Твій Дух попередив мене, але я проігнорував Тебе. Розчарування і розчарування позначилися на мені.

Тому сьогодні я зізнаюся, що відчайдушно потребую Тебе. Ви пообіцяли, що якщо ми сповідуємо наш гріх, ви вибачте нас і знову очистите нас. Господи, мені дійсно потрібно Твоє прощення. Покаяння на моєму серці і губах. Я хочу повернутися і попрямувати в іншому напрямку – назад до Тебе, Господь. В ім’я Ісуса, амінь.

Відео: молитва – покаяння за весь рід

Підписка на наші новини

Поділитися статтею

Зараз читають

Настя Каменських

Настя Каменських з величезною “гривою” в міні-сукні розкинула шалено довгі ноги в різні...

Настя Каменських вирішила мотивувати своїх шанувальниць, і опублікувала пост в неділю вранці. На ньому NK позує в образі з останнього кліпу "Дівчата рулять ".
Моліться з вірою!

Молитви про достаток та даруванні вірності в ці важкі часи. Читайте душевно і з...

Дякую вам за те райський спокій, яке виходить від того, що я довірив вам свою справу. Я щасливий, що ти - мій джерело всього сущого.
Як святкують Різдво в Австралії - топ чарівних і нетипових для нас добірок

Санта на пляжі в шортах, пітон в квартирі і коали на ялинці: як святкують...

У нас за класикою жанру Різдво асоціюється зі снігом, снеговиком, Дідом Морозом. Оскільки свято припадає на зиму, то ще й з морозом.
Рокерша Юлія Саніна зробила дивовижне визнання про себе

Юлія Саніна зробила відверте зізнання: “Одне з найголовніших досягнень 2020 року “

Співачка і фронтвумен української рок-групи The Hardkiss зізналася, що вона інтроверт.

Популярне за тиждень

Популярне