5 кращих масок для обличчя з помідорів для чистої і сяючої шкіри

Багаті вітаміном А і поживними речовинами помідори - це суперпродукт, який виходить за рамки простого забезпечення основними поживними речовинами.

Ці косметичні переваги помідорів вразять вас!

Ось п’ять різних способів використовувати помідори в повсякденному догляді за шкірою, щоб зробити шкіру здоровою.

Багаті вітаміном А і поживними речовинами помідори – це суперпродукт, який виходить за рамки простого забезпечення основними поживними речовинами.

Раніше ми розповідали вам про деяких дивних переваги помідорів для краси, а сьогодні ми поділимося з вами деякими домашніми засобами з використанням томатів для вирішення різних проблем зі шкірою.

Помідор містить лікопін, який діє як природний сонцезахисний крем для вашої шкіри.

Крім того, антиоксиданти, що містяться у фруктах, допомагають боротися з пошкодженням клітин. Він звужує пори, видаляє чорні крапки, зменшує жирність і надає шкірі природне сяйво. Ось кілька масок для обличчя з помідорів, які ви можете зробити вдома.

Ці натуральні засоби можна використовувати для вирішення таких проблем, як загар, жирна шкіра і тьмяний колір обличчя.

Лимонно-томатна маска для обличчя

 ""

Якщо ви хочете позбутися від засмаги на шкірі, скористайтеся цією маскою для особи з помідорів і лимона. Ця домашня маска позбавить від засмаги і зробить шкіру сяючою. Щоб зробити цю маску для обличчя, візьміть стиглий помідор і подрібніть його в пюре. До цього додайте дві столові ложки свіжовичавленого лимонного соку. Добре перемішайте і нанесіть на обличчя і шию. Через 20 хвилин змийте холодною водою і витріть шкіру рушником.

Маска для обличчя з кокосом і помідорами

Якщо у вас чутлива шкіра, ви можете використовувати цю маску для обличчя, щоб одночасно отшелушивать і зволожувати шкіру. Щоб зробити цю отшелушивающую маску для обличчя, в блендері додайте помідор і 2 столові ложки молока і добре перемішайте. До цього додати півсклянки тертого кокоса. Добре перемішайте всі інгредієнти і нанесіть на все обличчя і шию, отшелушивая легкими висхідними рухами протягом декількох хвилин. Залиште на 10 хвилин, а потім змийте. Ця маска буде працювати як природний ексфоліант, а помідори і молоко зволожать вашу шкіру, не роблячи її занадто жирної.

Маска для обличчя з огірків, помідорів і вівса

Якщо ви хочете позбутися від надлишку шкірного жиру, прищів, шрамів від прищів і зменшити пори, то ви можете використовувати цю маску для обличчя своїми руками. Це добре працює на жирній шкірі. Щоб зробити цю маску для обличчя, додайте в миску 1 столову ложку огіркового соку, 1 столову ложку томатного соку і 1 столову ложку вівса. Змішайте всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна паста. Втирайте цю маску в шкіру легкими рухами вгору протягом декількох хвилин, а потім залиште на 10 хвилин. Змийте і промокніть шкіру чистим рушником.

Маска для обличчя з папайї та помідорів

 ""

Якщо у вас комбінована шкіра, то це найкраща домашня маска для обличчя для вас. Щоб зробити цю маску для обличчя, вам потрібно буде змішати 8-10 кубиків папайї, щоб вийшла паста, а потім додати в пасту рівну кількість томатної м’якоті. Добре перемішайте і нанесіть на шкіру. Через 15 хвилин змийте теплою водою. Ця маска для обличчя позбавить від прищиків і надасть вашій шкірі природне сяйво.

Маска для обличчя з помідорів і меду

Якщо у вас тьмяна і млява шкіра, використовуйте цю освітлюючу шкіру маску для обличчя з помідорів і меду. Щоб зробити маску для обличчя, змішайте 1/2 стиглого помідора з 1 столовою ложкою меду. Нанесіть цю пасту на обличчя і залиште на 15 хвилин. Потім змийте маску холодною водою і промокніть шкіру насухо чистим рушником. Ця маска для обличчя зменшить поява плям на вашій шкірі, а також освітлить колір вашої шкіри.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.