5 кращих масок для обличчя з помідорів для чистої і сяючої шкіри

Багаті вітаміном А і поживними речовинами помідори - це суперпродукт, який виходить за рамки простого забезпечення основними поживними речовинами.

Ці косметичні переваги помідорів вразять вас!

Ось п’ять різних способів використовувати помідори в повсякденному догляді за шкірою, щоб зробити шкіру здоровою.

Багаті вітаміном А і поживними речовинами помідори – це суперпродукт, який виходить за рамки простого забезпечення основними поживними речовинами.

Раніше ми розповідали вам про деяких дивних переваги помідорів для краси, а сьогодні ми поділимося з вами деякими домашніми засобами з використанням томатів для вирішення різних проблем зі шкірою.

Помідор містить лікопін, який діє як природний сонцезахисний крем для вашої шкіри.

Крім того, антиоксиданти, що містяться у фруктах, допомагають боротися з пошкодженням клітин. Він звужує пори, видаляє чорні крапки, зменшує жирність і надає шкірі природне сяйво. Ось кілька масок для обличчя з помідорів, які ви можете зробити вдома.

Ці натуральні засоби можна використовувати для вирішення таких проблем, як загар, жирна шкіра і тьмяний колір обличчя.

Лимонно-томатна маска для обличчя

 ""

Якщо ви хочете позбутися від засмаги на шкірі, скористайтеся цією маскою для особи з помідорів і лимона. Ця домашня маска позбавить від засмаги і зробить шкіру сяючою. Щоб зробити цю маску для обличчя, візьміть стиглий помідор і подрібніть його в пюре. До цього додайте дві столові ложки свіжовичавленого лимонного соку. Добре перемішайте і нанесіть на обличчя і шию. Через 20 хвилин змийте холодною водою і витріть шкіру рушником.

Маска для обличчя з кокосом і помідорами

Якщо у вас чутлива шкіра, ви можете використовувати цю маску для обличчя, щоб одночасно отшелушивать і зволожувати шкіру. Щоб зробити цю отшелушивающую маску для обличчя, в блендері додайте помідор і 2 столові ложки молока і добре перемішайте. До цього додати півсклянки тертого кокоса. Добре перемішайте всі інгредієнти і нанесіть на все обличчя і шию, отшелушивая легкими висхідними рухами протягом декількох хвилин. Залиште на 10 хвилин, а потім змийте. Ця маска буде працювати як природний ексфоліант, а помідори і молоко зволожать вашу шкіру, не роблячи її занадто жирної.

Маска для обличчя з огірків, помідорів і вівса

Якщо ви хочете позбутися від надлишку шкірного жиру, прищів, шрамів від прищів і зменшити пори, то ви можете використовувати цю маску для обличчя своїми руками. Це добре працює на жирній шкірі. Щоб зробити цю маску для обличчя, додайте в миску 1 столову ложку огіркового соку, 1 столову ложку томатного соку і 1 столову ложку вівса. Змішайте всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна паста. Втирайте цю маску в шкіру легкими рухами вгору протягом декількох хвилин, а потім залиште на 10 хвилин. Змийте і промокніть шкіру чистим рушником.

Маска для обличчя з папайї та помідорів

 ""

Якщо у вас комбінована шкіра, то це найкраща домашня маска для обличчя для вас. Щоб зробити цю маску для обличчя, вам потрібно буде змішати 8-10 кубиків папайї, щоб вийшла паста, а потім додати в пасту рівну кількість томатної м’якоті. Добре перемішайте і нанесіть на шкіру. Через 15 хвилин змийте теплою водою. Ця маска для обличчя позбавить від прищиків і надасть вашій шкірі природне сяйво.

Маска для обличчя з помідорів і меду

Якщо у вас тьмяна і млява шкіра, використовуйте цю освітлюючу шкіру маску для обличчя з помідорів і меду. Щоб зробити маску для обличчя, змішайте 1/2 стиглого помідора з 1 столовою ложкою меду. Нанесіть цю пасту на обличчя і залиште на 15 хвилин. Потім змийте маску холодною водою і промокніть шкіру насухо чистим рушником. Ця маска для обличчя зменшить поява плям на вашій шкірі, а також освітлить колір вашої шкіри.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.