Єфросиніна та Нікітюк – вони носили їх до того, як це “стало мейнстрімом”: весільні сукні на осінь-зиму 2024

Кохання завжди та в кожного на першому місці. Розповідаємо про найтрендовіші весільні сукні цього сезону та показуємо на прикладі – на українських зірках.

У свій особливий день кожна наречена мріє виглядати якнайкраще. Протягом довгих місяців майбутня дружина підбирає ідеальну зачіску, ніжний та водночас святковий макіяж, але найдовше наречені думають про сукню.

Весільний образ є багатогранною та складною композицією, скласти яку під силу тільки двом людям – закоханій жінці та досвідченому стилісту. Якщо ж до послуг професіоналів ви звертатись не хочете, пропонуємо ознайомитись з їхніми порадами та зібрати собі наряд самостійно.

Трендові весільні сукні

Весільна мода не стоїть на місці, а тренди цього сезону відрізняються свободою та сміливістю. На відміну від класичної моди, цього року стилісти виступають за те, аби наречені давали волю фантазії та обирали такі сукні, які б характеризували їхню особистість. Наприклад, як у випадку з Надією Дорофєєвою.

Які сукні стилісти назвали найтрендовішими цієї осені та зими – їх носили Нікітюк і Єфросиніна
Які сукні стилісти назвали найтрендовішими цієї осені та зими – їх носили Нікітюк і Єфросиніна

Втім, дещо залишається незмінним, а саме – класична мода на весільні сукні. Наряд нареченої має бути витонченим і помпезним водночас, аби одним тільки видом описати всю важливість та особливість цього дня. Так, наприклад, Леся Нікітюк і Слава Камінська одного разу приміряли такі сукні – ніжні та жіночні, але стримані та без надлишку витончені.

Які сукні стилісти назвали найтрендовішими цієї осені та зими – їх носили Нікітюк і Єфросиніна
Які сукні стилісти назвали найтрендовішими цієї осені та зими – їх носили Нікітюк і Єфросиніна

Маша Єфросиніна виходила заміж багато років тому, але й тоді телеведуча зуміла обрати сукню, яка залишається модною і нині. Зірка зупинилась на легкому наряді, в якому плечі були виконані з прозорої сітки з вишивкою квітів на ній. Знаменитість мала неземний вигляд у такому образі.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.