Головний конкурент “Олів’є”! Салат, який на святковому столі розбирають першим: з “крабами” і твердим сиром

Смачний, соковитий та пікантний – саме таким виходить салат за цим рецептом. Такий салат стане зіркою будь-якого святкового столу і сподобається усім гостям.

Важко уявити будь-який святковий стіл без різноманітних салатів та закусок. Подавати на святковий стіл радянські страви типу Олів’є, чи Шуби вже не актуально. Сучасні господині хочуть дивувати своїх гостей новими стравами, цікавими поєднаннями та гарними подачами.

Пропонуємо до вашої уваги рецепт нового салату з крабовими паличками, який сподобається кожному. Він має досить цікавий і пікантний смак.

Необхідні інгредієнти:

  • крабові палички – 200 г;
  • яйця – 4 шт;
  • морква по-корейськи – 200 г;
  • зелена цибуля – пучок;
  • твердий сир – 150 г;
  • часник – 2 зуб.;
  • майонез за смаком.

Спосіб приготування:

Зарання відваріть яйця до готовності і охолодіть в крижаній воді. Також завчасно потрібно приготувати моркву по-корейськи, або купити вже готову.

Також відповідально віднесіть до вибору крабових паличок, адже від них залежить смак всієї страви. Обирайте якісні і соковиті крабові палички.

Відварені яйця наріжте кубиками і перекладіть до салатника. Крабові палички ріжемо соломкою і додаємо до яєць. Туди ж відправляємо дрібно нарізану зелену цибулю і нарізаний соломкою твердий сир. Твердий сир також можна натерти на крупну тертку. Додаємо моркву по-корейськи без соку і вичавлюємо кілька зубчиків часнику.

Рецепт святкового салату з крабовими паличками і сиром
Рецепт святкового салату з крабовими паличками і сиром

Заправляємо салат майонезом і куштуємо його на смак. Оскільки морква по-корейськи має у своєму складі сіль та перець, салат можна додатково не солити.

Готовий салат відразу подаємо до столу. Салаи виходить дуже смачним, а інгредієнти у ньому ідеально поєднуються один з одним.

Готуйте з задоволенням, смачного!

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.