Хто Арабелла, а хто Мірабелла: як виглядають доньки Камалії і Захура, які хочуть бути схожими на маму

Доньки відомого подружжя Захура і Камалії вже дорослі, мати показала нові фото з доньками, які зараз проживають далеко від неї у Великій Британії

Мохаммад Захур – британсько-український підприємець, пакистанського походження, видавець Kyiv Post та співзасновник музичної премії YUNA. У 2003 році одружився з українською співачкою Наталією (Камалія).  Через десять років подружнього життя у них народились двійнята, обидві доньки. Їм дали імена Мірабелла та Арабелла.

Як відомо, подружжя розлучилось ті більше не разом. Батько зараз проживає разом із дітьми у Великій Британії, а мати залишилась в Україні. Нещодавно Камалія приїздила до Британії та розчулила глядачів новими фото з десятирічними двійнятами, яких неможливо відрізнити один від одного.

Двійнята проживають у Лондоні та бачать маму вкрай рідко. Іноді вона їде до Британії, іноді вони приїжджають до матусі в Україну.

Останній раз, коли мати була поруч із доньками, вона опублікувала зворушливі фото у своїх соцмережах, показала як вони відпочивають разом. Камалія приїхала всього на тиждень заради доньок, аби  провести з ними час.

“Наш затишний вечір з моїми принцесами напередодні мого відʼїзду до України. Це був, як завжди, прекрасний тиждень у рідному колі. Знов буду дуже сумувати за вами!” – написала у соцмережах Камалія.

Як виглядають доньки Камалії і Захура
Як виглядають доньки Камалії і Захура Арабелла та Мірабелла

Дівчатка проживають у Лондоні з батьком через війну на Батьківщині, Захур та Камалія вирішили, що це кращий варіант для них. Проте двійнята дуже сумують за домом та чекають повернення до мами в Україну. В Британії дівчатка ходять до однієї з найпрестижніших шкіл.

У 2023 році Камалія здивувала аудиторію приголомшеною новиною, що після 20 років подружнього життя з Мохаммадом Захуром вони розлучаються. Причиною розриву шлюбу стало те, що Камалія закохалась в іншого та саме вона виступила ініціатором у завершенні цієї історії. Проте вони залишились у теплих стосунках та мають дружні відносини. Після розриву шлюбу продовжують спілкуватись.

Популярне

Схожі статті

Могилевська показала розкішну терасу свого маєтку на березі річки: займається садом в сукні та на підборах

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала розкішну терасу з видом на річку. Територія засаджена квітами та деревами, якими залюбки займається артистка.

Пенсій в Україні більше не буде: влада радить збирати собі кошти самостійно – чого чекати пенсіонерам

В Україні демографічна криза, через яку можуть скасувати пенсії. Експерти пояснити, що чекає на пенсіонерів та на людей, які потребують фінансової соціальної підтримки.

Як виглядає жінка, яку Юрій Горбунов покинув заради Каті Осадчої: прожив з нею 20 років і поміняв на молодшу

Катя Осадча – друга дружина Юрія Горбунова. Свою першу жінку Людмилу шоумен покинув після 20 років шлюбу саме заради Осадчої. Цікаво, що перша і друга дружини Горбунова зовсім не схожі одна на одну.