Горбунов не зміг встояти перед “голим” плечем Осадчої та зробив це: фотографи зафіксували любовний момент

Катя Осадча та Юрій Горбунов живуть у шлюбі вже 8 років. За цей час устигли нажити двох синів. Натомість не втомлюються демонструвати на загал свої почуття, ніжно торкаючись губами один одного.

Між телеведучими каналу 1+1 Катею Осадчою та Юрієм Горбуновим виник службовий роман, який вони ретельно приховували від загалу та колег. Навіть коли всі побачили великий животик зірки, а чоловік сповістив про розлучення з дружиною, все одно приховували деталі.

Юрій Горбунов та Катя Осадча цілуються на публіці

Побралася пара й стала батьками Івана в одному й тому ж місяці. Більше приховувати було нічого. Тож мережу заполонили знімки усміхненого подружжя. Попри велику різницю у віці та зрості вони не комплексували.

Юрій Горбунов та Катя Осадча цілуються на публіці

Під час чергової фотосесії, де Катерина вбралася у чорний комбінезон із відкритим декольте, Юрій не стримався й торкнувся оголеного плеча коханої. На іншій світлині вже Осадча, пікантно виставивши ніжку з-під довгої сукні, чмокнула коханого чоловіка у щічку.

Перебуваючи вдома, голубки взагалі ні в чому себе не обмежують. Тут уже можна вдосталь і пообніматися, й поцілуватися. Аби тільки маленькі синочки були не поряд, а займалися дитячими розвагами у цей час.

Юрій Горбунов та Катя Осадча цілуються на публіці

А якщо вириваються на відпочинок, то тут уже ніжностям немає ліку. За 8 років стосунки між парою лише зміцніли. Осадча не втомлюється нагадувати благовірному:

“Дякую за твою любов, за те, що нам ніколи не сумно разом, і за усі наші пригоди, далі ще більше!”

Юрій теж добирає найніжніші слова, звертаючись до коханої:

“Дякую тобі, кохана, за наших діток, за наші будні і вихідні! Дякую за те, що ти в мене є!”

Катя в усьому може покластися на Юрія. Навіть якщо треба вийти у справах, спокійно залишає Горбунова на господарстві з хлопчиками. Певна, що все буде гаразд, і татусь неодмінно впорається з усіма дитячими викликами. Для повного щастя родині бракує хіба що донечки.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.