Очі татові, губи мамині, сукенка вишита: дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина показала доньку

Дружина Романа Сасанчина Іванна показала, як підросла їхня 2-річна донька Елізабет. Дівчинка все більше стає схожою на свого зіркового батька.

Двічі переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин став батьком у 19 років. Його дружина Іванна народила дівчинку, яку назвали Елізабет.

Іванна активно веде свій блог в Інстаграмі, де ділиться подробицями своїх материнських буднів та сімейного життя зі співаком. Так, нещодавно дівчина показала, як підросла її донечка Елізабет, якій у грудні виповниться 3 роки. Дівчинка позувала у дуже красивій вишитій сукні чорного кольору. На рукавчиках сукенки були вишиті білі колоски, а сама Елізабет з кожним днем стає все більше схожою на свого зіркового татуся.

Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина показала 2-річну доньку
Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина показала 2-річну доньку

Моя маленька модель

, – підписала фото донька Сасанчина.

Нагадаємо, що зараз Роман Сасанчин зі своєю дружиною та маленькою донькою живуть у квартирі, яку співак виграв після закінчення “Голосу”. Подарована квартира була без жодного ремонту, тому довгий час артист навіть думав про те, щоб продати її і придбати меншу, але вже з ремонтом. Втім, молода сім’я все ж вирішила по-іншому. Зараз Сасанчини живуть у подарованій квартирі і паралельно роблять там ремонт. Звісно, умови проживання там наразі не найкращі, та вони готові трішки потерпіти.

Дружина Романа Сасанчина показала, як їхня спільна донька спить у чоботях – причини
Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина показала 2-річну доньку

Зі співочою кар’єрою у Сасанчина все складається не просто. Хлопець намагається розкрутитися, випускає пісні, та поки що великого успіху він не має. Для того, щоб прогодувати сім’ю, дружина Сасанчина Іванна, яка зараз сидить в декреті, навіть влаштувалася працювати адміністратором у ресторані. Також дівчина заробляє у своєму Інстаграм-блозі.

Роман раніше також не перебирав роботою. Відомо, що хлопець працював касиром в супермаркеті, а пізніше – на складі в інтернет-магазині. Зараз весь свій час він витрачає на музику і прагне стати відомим артистом.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.