“Співають усі! Навіть президенти не виключення”: Кучма, Янукович, Ющенко не раз вражали голосом

Ні для кого не секрет, що українська нація дуже співоча. Навіть найперші особи держави частенько брали до рук мікрофон і виконували різноманітні композиції. Пригадаймо, як це було.

Чинний президент України Володимир Зеленський прийшов на вищу державну посаду зі сцени, тож у його здібностях до співу ніхто не має сумнівів. Але й колишні очільники час від часу затягували щось мелодійне.

Леонід Кучма

Другий президент України не лише частенько демонстрував свої голосові можливості, а навіть іноді брав до рук гітару. У мережі можна побачити чимало пісень у виконанні першої особи країни.

Та найбільше електорату запам’ятався випадок з Йосипом Кобзоном, коли Леонід Данилович посунув співака зі сцени з російськомовним контентом та разом з Іво Бобулом виконали дуетом “Ой, на горі та й женці жнуть”. При цьому Кучма сказав геніальну фразу:

“Українською ж просять заспівати!”

Віктор Янукович

Втіклий президент також частенько радував своїх прихильників піснями про шахтарський край. Щоправда, на відміну від Кучми, зазвичай співав російською. На першу річницю своєї інавгурації Віктор Федорович прийшов на прямий ефір на телебачення.

Звісно, українців цікавило питання, як прожити на пенсію у 800 гривень, коли комірне складає 780 грн. Натомість усі дізналися, що президент полюбляє грати в теніс та підтримує рідне Єнакієве. А ще Янукович заспівав, аби потішити виборців.

Віктор Ющенко

Віктор Андрійович, здається, за своєї каденції не співав. Натомість тепер, перебуваючи у вільному плаванні, вирішив підкорити мережі власним виступом. Та ще і яким! Третій президент у ролі Елтона Джона зіграв на білому роялі й заспівав разом із гуртом Badstreet boys.

Щоправда, основні партії дісталися Дантесу, Байдаку, Тимошенку та іншим, а Віктор Ющенко лише перебирав клавіші, примовляючи: “Це так”. Мета виступу доволі благородна – зібрати 7 млн гривень на потреби наших захисників. Віктор Андрійович навіть виставив лоти для розіграшу – мед із власної пасіки.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.