Андрій Данилко розповів, як і коли йому вперше в житті зателефонувала 76-річна Софія Ротару: “По-людськи”

Андрій Данилко постійно спілкується з легендами естради. То Аллі Пугачовій до поясу вклониться прямо зі сцени, то з Софією Ротару телефоном побазікає. Дізнаймося подробиці.

Вихідні Андрій Данилко з мамою Білоконь та іншими артистами провів у Юрмалі, де виступив у рамках Laima Rendezvous Jūrmala 2024. Співав не лише українською, але й російською та латиською мовами.

А побачивши серед глядачів у залі Аллу Пугачову, не стримався й поцікавився, чи передали зірці квіти. Потім наспівав декілька рядків із пісні Примадонни. А потім ще раз вклонився відомій артистці та побажав нікого не слухати, окрім нього.

Вєрка Сердючка спілкується з Аллою Пугачовою та Софією Ротару

З Пугачової в Данилка є купа спільних спогадів. Колись за лаштунками великого концертного майданчика спалахнула невеличка пожежа. За словами Сердючки, А.Б. не розгубилася й трималася гідно.

Вєрка Сердючка спілкується з Аллою Пугачовою та Софією Ротару

З’ясувалося, що Вєрка Сердючка має контакти не лише з Аллою Борисівною, а й з давньою її конкуренткою по сцені Софією Ротару. Причому українська легенда вже гриміла на весь срср, коли руда юнка тільки намагалася здійнятися на музичний олімп.

Вєрка Сердючка спілкується з Аллою Пугачовою та Софією Ротару

Так от, Андрій розповів у інтерв’ю YouTube-каналу, як одного разу Софія Михайлівна сама зателефонувала йому. Подібне диво сталося новорічної ночі, коли українці зустрічали 2023 рік під завивання сирен повітряної тривоги та звуки вибухів:

“Вона мені зателефонувала. Ніколи не телефонувала. І ми так із нею мило поговорили, якось так по-людськи”.

Оскільки було дуже неспокійно, Ротару сповістила, що вони нині перебувають на підземному паркуванні. Данилку здалося, що 76-річна артистка перебуває у “жахливому настрої”. Відтоді гуморист постійно нагадує артистці про себе, надсилаючи “дурні й милі меми для розрядки”. Йому дуже хочеться підняти настрій Софії Михайлівні.

Популярне

Схожі статті

Ви неправильно готували “Оселедець під шубою”: покажу, як це роблю я – моя імпровізація

Дізнавшись одну фішку й втіливши її у життя, салат "Оселедець під шубою" вийде набагато смачнішим. Річ у тому, що всі інгредієнти слід натерти на середній, а не великій тертушці.

“Сині кури та замерзлі носи”: Ігор Кондратюк не може собі вибачити зимових знімань шоу “Караоке на Майдані”

Співзасновник шоу "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк був незмінним ведучим культової програми протягом 20 років. Через його руки пройшло чимало сучасних зірок. Як усе було?

“І до ресторану не ходи!”: курячу печінку запікаю з кабачками так, що домашні навіть тарілки вилизують

Усього за 25 хвилин можна приготувати смачну вечерю. Курячу печінку змішайте з кабачками й запікайте під медовим соусом з бальзамічним оцтом. Вийде не очікувано дуже смачно.