Народна артистка України Бурмака ошелешила сумою свого місячного доходу: “Якщо відрахувати всі комунальні”

Марія Бурмака у свої 54 роки досягла захмарних вершин як у музиці, так і науці. Певно, повинна й заробляти відповідно. Народна артистка розповіла, скільки має на місяць.

Марія Бурмака розсекретила рівень своїх заробітків. В інтерв’ю Славі Дьоміну артистка розповіла, що головною статтею доходу є гонорари за концерти та зарплата на радіо. Є й інші джерела заробітку, але знаменитість воліла їх не називати. У підсумку:

“Тисяча-дві тисячі доларів, навіть менше, буває деколи. Якщо відрахувати всі комунальні й інші видатки, то це буває часом менше”.

Сказати по правді, не густо, адже деякі колеги співачки лише за один корпоратив можуть запросити й 5, і 10, і навіть більше тисяч доларів. Та пані Марія не уявляє, що вона може співати посеред людей, які щось жують та випивають. Отже, ця дуже прибуткова стаття заробітку відпадає автоматично.

Скільки заробляє на місяць Марія Бурмака

Про роялті Бурмака нічого не сказала, з соціальних мереж теж, певно, нічого не отримує. Доньці співачки 29 років, але вона не має міцного підґрунтя під ногами й сама ладна час від часу просити маму про фінансову допомогу. Тож сподіватися на Ярину не доводиться, бо треба ділитися ще й з нею своїми скромними заробітками.

Залишається ще одна надія – чоловік. Марія сповістила, що нині не самотня, але виходити заміж за свого обранця не збирається. Вона не назвала ані імені бойфренда, ані роду його занять, тож зробити висновки щодо його заможності практично неможливо.

Скільки заробляє на місяць Марія Бурмака

Бурмака розповіла, що підкорив таємний чоловік не дорогими подарунками, а чарівним голосом. Вони познайомилися в мережі. Він щось написав зірці, а вона навіщось відповіла. Отак усе й закрутилося.

Вони почали зустрічатися торік, потім розсталися, а тепер знову відновили стосунки. Для знаменитості така поведінка не нова. Адже зі своїм законним чоловіком, батьком Ярини, вона колись теж розлучалася, а потім розписувалася вдруге.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.