Живуть же люди! Скільки та на що витрачає Євген Клопотенко в місяць: покупка харчів не на першому місці

Хоча вважається не зовсім чемним заглядати в чужий гаманець, деякі люди самі не проти поділитися своїми фінансовими звичками. Один них — Євген Клопотенко, відомий український шеф-кухар.

Він відверто розповів блогерам ютуб каналу “Люкс ФМ” про свої щомісячні витрати. Як виявилося, покупка продуктів — далеко не найголовніша стаття витрат цього майстра кулінарії.

На що ж витрачає свої гроші Євген Клопотенко?

Допомога батькам — 50-60 тисяч гривень. Євген не забуває про своїх рідних і щомісяця виділяє їм значну суму.

Клопотенко зізнався, що сума орендної плати за квартиру, яку він знімає, разом із витратами на персонал — асистента та водія — складає близько 80 тисяч гривень на місяць. Не дивно, що професіонал такого рівня потребує надійної команди для підтримки свого насиченого графіка.

Як би дивно це не звучало, але для кулінара зіркового рівня витрати на їжу не є найбільшою статтею бюджету. Щомісячно Євген витрачає на продукти в середньому 50-60 тисяч гривень. Можливо, це пов’язано з тим, що він купує лише найкращі та найсвіжіші інгредієнти, щоб підтримувати свій високий стандарт у роботі.

Мода — ось справжня пристрасть Клопотенка. Його стиль одягу часто стає темою обговорення, і це не дивно, адже він витрачає на зовнішність до 400 тисяч гривень щомісяця. Ясно, що для нього важливо не лише те, як він готує, але і як виглядає, коли представляє свою кухню.

Євген Клопотенко витрачає більшість грошей на одяг. Скриншот фото з Мережі

Не забуває Євген і про благодійність. Кожен місяць, з його слів, він перераховує 100-150 тисяч на підтримку Збройних Сил України.

Що ж, витрати пана Клопотенка виглядають досить вагомими, але чому б не дозволити собі жити на повну, коли ти чесно заробляєш свої гроші та сплачуєш податки? Як бачите, можна бути успішним у своїй справі, дбати про близьких, виглядати на всі сто і при цьому залишатися небайдужим до проблем країни. І, звичайно, що б не говорили скептики, харчі, попри важливість, залишаються лише однією з багатьох частин його життя.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.