Найвідоміші українки, які суттєво старші за своїх коханих у шлюбі: Олена Мозгова, Наталка Карпа й не тільки

Вже давно відкинуто стереотипи про те, що різниця у віці може бути перешкодою для справжнього кохання. Сучасні українські зірки у цьому не пасуть задніх й сміливо руйнують подібні шаблони.

Олена Мозгова, Наталка Карпа та інші відомі жінки успішно довели, що вік жодним чином не впливає на гармонію та любов у стосунках.

Олена Мозгова

Олена Мозгова, відома продюсерка, давно є прикладом сильної та успішної жінки в українському шоу-бізнесі. Її обранець Володимир Ткаченко (сценічне ім’я Девід Аксельрод), співак і композитор, молодший за неї на 9 років. Це не завадило їхньому союзу стати міцним і гармонійним. Пара виховує доньку, яка стала символом їхньої любові та взаєморозуміння. Але на початку їхньої історії їм довелося зіштовхнутися з нерозумінням, осудом рідних та звинуваченням у корисних намірах.

Вони познайомилися у 2005 році. І, як пригадує Олена, любові з першого погляду не сталося. Мало того, майбутній чоловік здавався Мозговій нахабним юнаком. Втім, подальше спілкування відкривало їх один для одного і, врешті решт, амур все ж таки випустив свою стрілу.

Олена каже: “”Жодної різниці у віці я не відчуваю, тому що він від природи дуже мудрий і розумний хлопець”.

Олена Мозгова розповіла про досвід у шлюбі з молодшим чоловіком. Скриншот фото з Мережі

Наталка Карпа

Наталка Карпа — яскрава зірка української естради, яка теж обрала собі партнера молодшого за себе на вісім років. Її чоловік, Євген Терехов, ветеран АТО та громадський діяч, не лише знайшов спільну мову з успішною співачкою, але й став надійною опорою в її житті та батьком спільної доньки. Наталка каже, що до останнього не знала про те, що хлопець молодший за неї, а то б “увімкнула задню”, бо вона вважала, що така різниця неприпустима. Втім, зі слів співачки, наречений зумів запевнити її в тому, що вік не має значення і варто хоча б спробувати. Ну, а коли він влаштував на її концерті прилюдну пропозицію вийти за нього заміж, то жінка не встояла і дала згоду.

Наталка Карпа розповіли про досвід у шлюбі з молодшим чоловіком. Скриншот фото з Мережі

Подібні історії є далеко не рідкістю серед українських зірок. Як відомо, телеведуча Надія Матвєєва й фотомодель Даша Астаф’єва також будують плани на майбутнє з молодшими за себе партнерами.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.