Їх вінчали у церкві, але це не допомогло: Олена Шоптенко розповіла, які у неї стосунки з Дмитром Дікусаром

Шоптенко та Дікусар — пара, яка колись вважалася однією з найкрасивіших і найталановитіших. Їхні спільні танці захоплювали, а романтична історія стала продовженням танцю, що народився на паркеті. 

У 2013 році, після кількох років успішної співпраці, вони вирішили побратися та навіть повінчатися в церкві.

Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар. Скриншот фото з Мережі

Здавалося, що їхній союз укріплений не лише коханням, але й благословенням зверху.

Три роки безумовного щастя

Олена і Дмитро прожили разом три чудові роки. Їхній шлюб був сповнений взаєморозуміння, підтримки та спільних мрій. Пара якийсь час працювала в Грузії, потім обидва навчались в США — вона хореографії, а він режисурі. Проте, як зізналася Олена Шоптенко, на певному етапі щось зламалося, і їхні дороги розійшлися. У 2016 році вони офіційно розірвали стосунки, і кожен пішов своєю дорогою.

Надалі вони в інтерв’ю не хотіли розкривати подробиці, а тільки говорили про те, як після розлучення зуміли продовжити товаришувати. І лише Дмитро якось сказав:

 “Я кохав. Кохав. Довго. Сильно…Я занадто ставив когось вище за себе в цих стосунках. Зокрема, Оленку. Мені здавалося, що це правильно. Ні не правильно”

Зараз, через кілька років після розлучення, їхнє життя кардинально змінилося. Олена перебуває в Австрії, де живе разом зі своїм маленьким сином. Вона продовжує займатися танцями та активно бере участь у різних проєктах. Дмитро ж, своєю чергою, знаходиться на передовій зі зброєю в руках, захищаючи свою країну.

Олена та Дмитро залишилися у добрих стосунках. Вони іноді переписуються в месенджерах. І навіть це у сучасних обставинах — розкіш. Шоптенко каже, що коли говорить з Дмитром телефоном, то боїться спитати або сказати щось не те, аби не нашкодити тому, хто кожну хвилину ризикує власним життям. До речі, вибір Дікусара змінити паркет на поле бою для неї не був несподіванкою:

“Я знаю Дмитра… У нього гостре почуття справедливості. Я дуже поважаю його!”

Що ж, як бачимо, справжня дружба та взаємоповага можуть існувати навіть після завершення романтичних стосунків.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.