Хто перший йде на примирення: Арсен Мірзоян розповів про сварки з Тонею Матвієнко. Раніше так не було

У сімейному житті Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко трапляється всяке. Як і в будь-якій парі, у них бувають моменти непорозуміння, але останнім часом їхні відносини зазнали кардинальних змін.

Це навіть здивувало саму Антоніну, або Тосю, як ніжно називає її коханий чоловік.

Новий підхід

Тоня Матвієнко неодноразово з гумором називала свою родину “італійською” через те, що іноді в їхньому домі вирують пристрасті, немов на півдні Італії. Емоції можуть зашкалювати, але це, здавалося б, було цілком природним для цієї пари.

Арсен Мірзоян розповів про сварки з Тонею. Скриншот фото з Мережі

Однак, як виявилося, Арсен Мірзоян нещодавно здивував не тільки шанувальників, а й саму дружину, заявивши, що сучасні події докорінно змінили їхні відносини.

Арсен зізнався, що тепер намагається припиняти будь-яку сварку ще на самому початку, навіть якщо причини для неї здаються незначними. Для Тоні це стало справжнім відкриттям, адже раніше вони часто сварилися через дрібниці, і першою на примирення йшла вона. “Раніше так не було”, — зазначає Матвієнко, дивуючись новим підходам чоловіка до вирішення конфліктів.

“Сучасні події змінили наші погляди на життя, оцінки стосовно один одного і, безумовно, спілкування”, — поділився Арсен.

Тепер він вважає, що найкращий спосіб зберегти гармонію у родині — це не допустити загострення конфлікту, і цей новий підхід справді працює. Тоня, звісно, ще звикає до таких змін, але не може не визнати, що ця стратегія чоловіка приносить плоди.

Цікаво, в інтерв’ю на запитання журналіста як подружжя ласкаво називають один одного, Арсен відповів:

“Буся. Вона Буся, тому що бусинка, а я, тому що бубню”

Отже, у той час, коли в країні й світі відбуваються серйозні зміни, навіть стосунки в родині зазнають трансформації. І якщо такі пари, як Арсен і Тоня, вчаться знаходити спільну мову та розуміти одне одного краще, то це, безперечно, є гарним прикладом для багатьох.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.