Найбагатші теж плачуть: Камалія розповіла, як довго не могла завагітніти і з якою хворобою бореться зараз

Найбагатша співачка України Камалія зізналася, що її житті було багато випробувань. Навіть зараз артистка не може похизуватися своїм здоров'ям.

Камалія 20 років жила у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Він дарував їй гвинтокрили, та найдорожчі коштовності. Камалія ніколи нічого не потребувала у матеріальному плані. Та чи зробили мільярди Камалію щасливою?

Як Захур та Камалія поділили майно
Камалія розповіла про власну хворобу та зізналася, що не могла завагітніти

Навіть у мільярдерки Камалії в житті було багато випробувань. Одне з найважчих – проблеми зі здоров’ям, які не давали співачці завагітніти. Артистка протягом 10 років намагалася стати мамою, лікувалася у найкращих клініках світу, пережила кілька викиднів і врешті стала мамою.

Лише у 2019 році в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” Камалія чесно розповіла про всі свої діагнози, які заважали їй завагітніти. Так, жінка мала проблеми по гінекології, а саме ендометріоз.

У США я робила операцію по видаленню ендометріозних тканин

, – пригадала Камалія.

Та це була не єдина проблема. Співачка мала хворобу щитовидної залози, яка також впливала на можливість завагітніти.

Камалія не приховує, що мала не одну вагітність, та всі вони закінчувалися викиднанями на ранніх стадіях. Та через 10 років спроб, їй вдалося народити самостійно, без допомоги сурогатної матері, чи ЕКЗ. Так, у співачки народилися двійнята Арабелла і Мірабелла.

: Доньки Камалії святкують 10-й день народження
Камалія розповіла про власну хворобу та зізналася, що не могла завагітніти

На народженні дітей проблеми зі здоров’ям Камалії не закінчились. Не так давно співачка зізналася, чому має сильні набряки, та чому набрала вагу. За словами Камалії у неї стоїть діагноз аутоімунний тиреоїдит – запалення щитоподібної залози. Саме через цей діагноз співачка більше не має тих модельних параметрів, які мала багато років назад. Співачка зізнається, що схуднути для неї – практично неможливе завдання. Крім того, на її тілі постійно багато набряків.

Сьогодні я така, а завтра можу прокинутися, і плюс чотири кілограми

, – розповіла Камалія.

Популярне

Схожі статті

“Родзинки-апельсинки”: Каменських, Могилевська, Заріцька – співачки, які зробили целюліт смачною принадою

Зазвичай вважається, що артистки можуть здобути славу тільки за умови модельних форм 90-60-90. Натомість наші героїні стали популярними якраз маючи вагу 80+ кг. Це вже потім взялися за схуднення.

Зірка “Кварталу” Ірина Сопонару вийшла заміж за іноземця, який хоче жити в Україні: що розповів її чоловік

Чоловік української акторки Ірини Сопонару, який родом з Британії, розповів, що вони планують залишатися в Україні та поділився чим його приваблює наша країна.

Аліна Гросу вийшла заміж удруге, а чоловіка на загал не показує: “Все просто. Я чому не розповідаю…”

Двома першими романами Аліна Гросу ділилася з усіма шанувальниками до подробиць. Та оскільки нічого доброго з цього не вийшло, співачка вирішила більше не показувати свого обранця. І ось чому.