Захопила народ з першої появи на екранах: 48-річна Наталя Могилевська планує кардинально змінити зовнішність

48-річна Наталія Могилевська заявила, що збирається повністю себе змінити до свого дня народження. У співачки є місяць щоб схуднути і удосконалити власну зовнішність.

Українська співачка Наталія Могилевська у своєму Інстаграм-блозі поділилися з прихильниками своїми планами щодо схуднення та удосконалення зовнішності. Так, артистка зізналася, що через щільний графік, гастролі та відсутність відпочинку протягом року, в якийсь момент у неї просто закінчились сили. Співачка місяць “лежала у забутті”. За цей місяць Наталія набрала 5 кілограмів.

Це зовсім не входило в мої плани. Я готую купу премʼєр і подій для вас. Мені терміново треба увійти в форму!

, – зазначила Могилевська.

Співачка має чіткий план, як за місяць привести себе у форму. Могилевська збирається не лише схуднути, а й занятися своєю зовнішністю.

За останній місяць я з’ясувала все стосовно харчування, щоб схуднути, про косметологію, про ліки, медикаменти, які треба приймати, щоб схуднути, про аналізи, які треба здати, про спорт, про танці. Можете вважати, що я починаю свій власний марафон “Богиня до дня народження”

, – розповіла Наталія.

Співачка зазначила, що протягом цього місяця у своєму Інстаграм-блозі буде розповідати про те, як відбувається її  схуднення та власна трансформація.

Користувачі Мережі підтримали Наталію в коментарях і відмітили, що тема схуднення є дуже цікавою.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Наталю, усе актуально! Оздоровлююсь до дня народження з Вами”;
  • “Колись схудла на 10 кг надихнувшись Вашою книгою”;
  • “Дуже цікава тема, і про схуднення і про спорт, і поради психологів, мені всі теми буде цікаво прослухати і наперед дякую за таку можливість “;
  • “Наталю, Ви дуже швидко прийшли у форму на “Танцях з зірками”. Це був аналогічний досвід чи інший метод?”;
  • “Цікаво було б спостерігати за всіма процесами і самій все це робити також. Удачі!”.

Популярне

Схожі статті

Нереально смачний рецепт на вечерю: печені баклажани з фаршем та овочам – від цієї смакоти не відірватися

Ідеальний варіант до вечері: печені баклажани з фаршем та овочами, який робиться дуже просто із доступних продуктів – швидко, смачно та корисно. Спробуйте приготувати.

“В мене боліла нога до коліна”: Дружина Віктора Павліка травмувалась на пляжі за кордоном та показала як

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розказала у своєму блозі, як отримала травму під час відпочинку на морі та розповіла історію, як все сталось.

Пересічна жінка з кучерями і “гіалуроновими” губами: донька Ані Лорак показала, як співачка виглядає зараз

Донька колишньої української зірки Ані Лорак опублікувала фото своєї мати без макіяжу та фотошопу: як на таке погодилась співачка, яка не публікує жодного фото без обробки.