Лайма Вайкуле анонсувала виступ Дорофєєвої та Полякової у Юрмалі: українські співачки відхрестилися

Лайма Вайкуле відзначала, що на фестивалі Laima Rendzezvous Jurmala в український день виступатимуть серед інших Дорофєєва та Полякова. Співачки спростували цю інформацію.

Музичний фестиваль Laima Rendzezvous Jurmala’24 ще не розпочався, а український шоубіз вже гудить, як вулик. Річ у тім, що організаторка концерту Лайма Вайкуле назвала серед учасників з України, зокрема, й DOROFEEVA та Олю Полякову.

Хто з українських зірок виступить на фестивалі Лайми в Юрмалі

Але артистки офіційно відхрестилися від виступу в Юрмалі. Фестиваль на прибалтійському узбережжі триватиме 3 дні. День відкриття, 26 липня, оголошений українським днем. Серед запрошених Вєрка Сердючка, Макс Барських, Настя Каменських.

Хто з українських зірок виступить на фестивалі Лайми в Юрмалі

Та багато хто з українських артистів вирішив не їхати до Юрмали, адже не хочеться виступати з представниками країни-агресорки на одній сцені, хоч і в різні дні. Росіяни то начебто й хороші – Андрій Макаревич, Макс Покровський, гурт “Бі-2”. До того ж багато хто з них представляють уже Ізраїль, а не рф.

Хто з українських зірок виступить на фестивалі Лайми в Юрмалі

Але ж у залі будуть присутні поряд з українськими глядачами ще й російські. Лунатимуть українські та російські пісні. І це сприятиме розмиванню культурних кордонів, слушно зауважила у своєму Телеграм-каналі блогерка Аліна Доротюк.

Хто з українських зірок виступить на фестивалі Лайми в Юрмалі

Отже, Надя Дорофєєва спочатку дала згоду на виступ, сповіщає Музвар. Та коли ознайомилася з лайнапом на решту днів, вирішила від гріха якнайдалі відмовитися від поїздки. Оля Полякова відзначила, що у неї нині дуже щільний графік, то не може відбути у Прибалтику.

Але український десант у Юрмалі таки буде представлений доволі широко, зокрема, у списку, окрім вищеназваних артистів, Alekseev, Уляна Ольгіна, Ганна Буткевич, Freedom Balle. Дивно, що українкою організатори позначили ще й Марію Максакову. Ця російська оперна співачка нині має громадянство Німеччини.

Популярне

Схожі статті

Ви неправильно готували “Оселедець під шубою”: покажу, як це роблю я – моя імпровізація

Дізнавшись одну фішку й втіливши її у життя, салат "Оселедець під шубою" вийде набагато смачнішим. Річ у тому, що всі інгредієнти слід натерти на середній, а не великій тертушці.

“Сині кури та замерзлі носи”: Ігор Кондратюк не може собі вибачити зимових знімань шоу “Караоке на Майдані”

Співзасновник шоу "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк був незмінним ведучим культової програми протягом 20 років. Через його руки пройшло чимало сучасних зірок. Як усе було?

“І до ресторану не ходи!”: курячу печінку запікаю з кабачками так, що домашні навіть тарілки вилизують

Усього за 25 хвилин можна приготувати смачну вечерю. Курячу печінку змішайте з кабачками й запікайте під медовим соусом з бальзамічним оцтом. Вийде не очікувано дуже смачно.