11 років коми: що насправді відбувається з донькою 51-річної Висоцької і 87-річного Кончаловського

Акторка і телеведуча Юлія Висоцька ти її чоловік Андрій Кончаловський вже 11 років відмовляються говорити про свою доньку Марію. Втім, деяка інформація про Кончаловську все ж відома.

Юлія Висоцька – відома російська акторка та кулінарка. Вже понад 20 років Юлія живе у шлюбі з режисером Андрієм Кончаловським, який старший за неї на 36 років. Вони мають двох спільних дітей: сина Петра і доньку Машу.

Юлія Висоцька з Андрієм Кончаловським та дітьми
Юлія Висоцька з Андрієм Кончаловським дітьми

Здавалось би, у Висоцької є все: слава, гроші, популярність та успіх. Втім, у 2013 році її життя розділилося на до та після. Юля Висоцька з чоловіком та дітьми відпочивала у Франції. Тоді їхній автомобіль, за кермом якого був Андрій Кончаловський, потрапив у ДТП. В результаті аварії Висоцька, Кончаловський і син Петро обійшлися легкими забоями. А ось 13-річна донька Маша, яка була не пристебнута ременем безпеки, зазнала численних травм.

Якби на місце аварії не прилетів вертоліт з медичною допомогою, дівчинки могло б уже не бути. Втім, Машу вдалося врятувати. Через численні травми, було прийнято рішення вести Машу в стан штучної коми. В цьому стані вона знаходиться і дотепер. Відомо, що після кількох місяців перебування у французькій лікарні, доньку Висоцької було перенаправлено в приватну російську клініку.

Якою була донька Андрія Кончаловського та Юлії Висоцької до коми
Якою була донька Андрія Кончаловського та Юлії Висоцької до коми

Протягом останніх 11 років Марія знаходиться підключено до апаратів і без свідомості. Зіркові батьки сподіваються, що рано, чи пізно їхня донька одужає і не наважуються відключити її від пристроїв підтримки життєдіяльності.

Юля Висоцька та Андрій Кончаловський відмовляються давати інтерв’ю, чи будь-які коментарі про стан своєї доньки. Втім, одного разу Кончаловський зізнався, що боїться не дожити до того дня, коли його донька одужає.

Насправді, шансів на одужання у Марії Кончаловської дуже мало. Та лікарі підкреслюють, що навіть, якщо трапиться диво, Марія все одно не відновиться на 100 відсотків, адже за 11 років в її організмі вже відбулися незворотні процеси

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.