Їх всі хочуть в прямому і переносному сенсі: зірки, яким не заважає зайва вага – Каменських відкриває ТОП-1

Поки одні жінки намагаються схуднути, сидять на дієті та пітніють у спортзалі, інші – зробили кілограми своєю родзинкою. Каменських, Могилевська, Заріцька – їх вважають красуня попри зайву вагу.

Сучасні тренди диктують жінкам, як вони мають виглядати та скільки важити. Саме тому практично кожна жінка хоч раз сиділа на дієті і намагалася стати більш стрункою. Та серед зірок українського шоу-бізнесу є багато тих, хто довів, що бути красивою можна маючи пишні форми.

Настя Каменських

Настя Каменських показала свій розкішний будинок, який їй подарував чоловік
Зірки, яким не заважає зайва вага: Настя Каменських

Співачка Настя Каменських на українській сцені вже понад 15 років. Весь цей час її вважають однією з найкрасивіших артисток української естради. При цьому Каменських ніколи не була худорлявою: вона завжди мала пишні форми. Прихильники співачки вважають, що їй не потрібно худнути, адже тоді вона втратить свою індивідуальність. Пишні форми дуже пасують Насті Каменських.

Наталія Могилевська

Наталя Могилевська показала свого чоловіка, за якого вийшла заміж
Зірки, яким не заважає зайва вага: Наталя Могилевська

До 30 років Наталія Могилевська була стрункою і дуже тендітною та після 30 співачка раптом набрала зайву вагу. Наталія зізнається, що в той період вона не слідкувала за своїм харчуванням та не мала нормального режиму сну та відпочинку. В якийсь Могилевській вдалося скинути зайві кілограми і повернутися до омріяної фігури. Та цей результат не закріпився і скоро зайва вага знову повернулася.

Зараз Могилевська слідкує за своїм харчуванням і займається спортом, та мети бути дуже стрункою вона не має. Співачка просто хоче бути здоровою, а пишність їй дуже пасує.

Олександра Заріцька

Зірки, яким не заважає зайва вага: Олександра Заріцька

Солістка гурту “Казка” Олександра Заріцька має досить пишні форми. Був період, коли артистка важила 120 кілограмів. Тоді вона вирішила взятися за себе і почала займатися спортом та слідкувати за фігурою. В результаті Олександра скинула 20 кілограмів. Вона й досі має пишні форми, але вони не заважають співачці. А прихильники відмічають, що Олександра виглядає дуже гармонійно і привабливо.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.