Потап показав рідкісне фото з сином від Горової і привітав його з 16-річчям: Андрій виріс його точною копією

6 вересня син репера Потапа та Ірини Горової святкує свій 16-й день народження. Артист зворушливо привітав нащадка зі святом і показав щемливе архівне фото.

Репер Потап у своєму Інстаграм-блозі привітав свого єдиного сина Андрія з днем народження. 6 вересня хлопцю виповнилось 16 років. Олексій опублікував фото, на якому зображена рамка з фотографією. На тій фотографії ще молодий Потап позує з маленьким сином і обіймає його.

З Днем народження Синку!

, – написав репер.

Користувачі Мережі долучилися до привітань у коментарях. Ось, що пишуть коментатори:

  • “Днем Народження, Синочку, мирного неба над головою, яскравого життєвого шляху “;
  • “Неймовірно схожі Олексію. Завжди розуміння, любові і всього найкращого вам”;
  • “З іменинником! Щасливої долі”;
  • “З Днем Народження! Щастя, здоров’я, кохання, сімейного благополуччя, мирного неба над головою і всього лише самого найкращого”.

Що відомо про сина Потапа

Андрій – єдиний син Потапа. Хлопчик народився у шлюбі репера з продюсеркою Іриною Горовою. Коли Потап і Горова розлучилися, Андрію було всього 6 років і хлопчик залишився жити з мамою. При цьому Потап брав активну участь у вихованні сина і багато часу проводив разом з ним.

Як виглядає син Потапа

Андрій виріс точною копією свого батька: зірст, статура, риси обличчя і навіть голос – все це у батька та сина практично ідентичне. Хоча Андрій і має гарні стосунки з батьком, та з його другою дружиною Настею Каменських спільну мову він не знайшов. Потап проводить час із сином лише наодинці, без дружини. Також репер часто їздить на відпочинок з сином за кордон також без Каменських.

Ірина Горова в одному з інтерв’ю зізналася, що у Андрія і Каменських немає ніякої комунікації. Вони можуть привітатися при зустрічі і все: жодного спілкування, чи проведеного часу разом.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.