Їм по 3 роки і у них затримка мовлення: з синами Віктора Павліка і Анатолія Анатоліча займаються спеціалісти

Все більше новонароджених дітей мають проблеми у розвитку. Зіркові діти – не виключення. На днях ведучий Анатолій Анатоліч зізнався, що його 3-річний син має такі ж проблеми, як син Павліка.

Статистика вказує на те, що щороку народжується все більше дітей, які мають різноманітні діагнози, пов’язані з нервовою системою. Такі діти потребують особливої уваги і з ними потрібно дуже багато працювати. Зіркові діти – не виключення.

Син Віктора Павліка і Каті Репяхової

3-річному сину Віктора Павліка від Репяхової прописали ліки від шизофренії
3-річний син Павліка і Репяхової має затримку мовленнєвого розвитку

3-річний син Віктора Павліка і Каті Репяхової Михасик має затримку мовленнєвого розвитку. Цю проблему зіркові батьки помітили ще більше року. За весь цей час Репяхова із сином відвідали купу лікарів, пройшли безліч аналізів та досліджень.

Для того, щоб Михасик заговорив, потрібно дуже багато над цим працювати. Саме тому хлопчик щодня відвідує різноманітні розвиваючі заняття: сенсорна інтергація, логопед, іпотерапія та інші.

Катя Репяхова не приховує діагноз сина і у своєму Інстаграм-блозі ділиться власним досвідом та розповідає про успіхи Михасика. Дружина Павліка вірить, що її син обов’язково заговорить, але вважає, що має зробити все від себе можливе, щоб допомогти Михасику.

Син Анатолія Анатоліча

Анатолій Анатоліч зізнався, що його син має такий самий діагноз, як син Павліка
Анатолій Анатоліч зізнався, що його син має такий самий діагноз, як син Павліка

Сину відомого телеведучого Анатолія Анатоліча Нілу також 3 роки і він має такий же діагноз, як син Павліка – затримка мовленнєвого розвитку. Про це на днях розповіла дружина ведучого Юла Бойко. Жінка зізналася, що хлопчик у свої 3 роки зовсім не говорить. Та вони не сидять на місці і також багато займаються хлопчиком. 3-річний Ніл ходить до логопеда та психолога і вже має певний прогрес.

Юла наголосила, що не сильно хвилюється через те, що її син має затримку мовленнєвого розвитку. Жінка впевнена, що Ніл обов’язково заговорить, але трішки пізніше.

 Все добре! Просто різним дітям потрібна різна кількість часу на те, щоб розговоритися

, – зазначила дружина Анатоліча.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.