Зірки, які жили чи живуть подвійним життям: Оля Цибульська, Потап, Володимир Остапчук, Надя Дорофєєва

Відомі українські зірки мають власні секрети. Не всі про них здогадувались, але все таємне в один момент завжди стає явним. Розповідаємо про подвійне життя знаменитостей.

Не кожній зірці хочеться розповідати про найголовнішу частину свого життя – романтичну. Тому вони йдуть на сміливий крок і починають жити подвійне життя. З одного боку всі бачать артистів і знаменитостей, а з іншого – ховається ніжність і кохання.

Остапчук і Полтавська

Катерина Полтавська раніше розповіла про Остапчука
Катерина Полтавська раніше розповіла про Остапчука

Роман зіркової пари почався майже одразу після розлучення Остапчука з Христиною Горняк. Він довго приховував кохану, адже вони хотіли насолодитись таємничим часом наодинці. Втім, у квітні минулого року зіркова пара нарешті розповіла про роман. А зараз вони вже чекають на появу спільної дитини.

Дорофєєва і Кацурін

Надя Дорофєєва приховувала стосунки з Кацуріним
Надя Дорофєєва приховувала стосунки з Кацуріним

Незадовго до початку повномасштабної війни Надя Дорофєєва почала зустрічатись із колишнім найкращим другом свого екс-чоловіка Дантеса. Хоча про стосунки зіркової пари стало відомо майже одразу, вони довго не коментували їх. Поки у червні минулого року не одружились.

Потап і Настя

Потап і Настя Каменських не поспішали розповідати про роман
Потап і Настя Каменських не поспішали розповідати про роман

Потап і Настя – певно, найпопулярніша пара в українському шоубізі. Знаменитості починали разом кар’єру, а Потапенку його напарниця спершу зовсім не сподобалась. Втім, від ненависті до кохання всього один крок – і чоловік його зробив.

Цибульська і загадковий чоловік

Оля Цибульська довгий час мовчала про свого чоловіка
Оля Цибульська довгий час мовчала про свого чоловіка

Багато років поспіль шанувальники були майже впевнені – між Олею Цибульською та її колегою і кумом Дзідзьо точно щось є. Насправді все виявилось не так. Зіркова пара була і залишається друзями, адже серце зірки зайняте чоловіком, на ім’я Сергій Грисюк. Про нього вона розповіла тільки два роки тому, адже хотіла розкрити фанатам коханого, який став її підтримкою та опорою 20 років тому.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.