Оце міць! Тіна Кароль відтиснулась 56 разів усього за 60 секунд: не тільки співачка, а ще й спортсменка!

Відома українська співачка завжди відрізнялась ідеальною спортивною формою. Тепер знаменитість вкотре це довела та показала, як вміє відтискатись від підлоги.

Українська співачка Тіна Кароль завоювала прихильність шанувальників і шалену популярність багато років тому. Сьогодні знаменитості вже не потрібно боротись за славу, а тому вона спокійно займається двома улюбленими справами – творчістю та спортом.

Тіна Кароль на тренуванні

Відома артистка завжди була та залишається для своїх фанатів натхненням не тільки у творчому плані. Тіна Кароль активно пропагує спортивний стиль життя та активний відпочинок. На своїх особистих сторінках у соціальних мережах артистка показує свої тренування.

Після занять йогою просто в купе потягу пішов інший спорт – класичний фітнес. У Тік-Тоці Тіни Кароль з’явилось відео, на якому вона проводить тренування для себе. Зірка записала ролик, в якому за 1 хвилину відтиснулась від підлоги 56 разів.

Українська співачка Тіна Кароль показала, як вміє відтискатись від підлоги під час тренування
Українська співачка Тіна Кароль показала, як вміє відтискатись від підлоги під час тренування

Відео було прискореним, аби глядачам не довелось витрачати багато часу на перегляд ролика. Втім, чудово видно – до тренування зірка ставиться сумлінно. Від найпершого та до останнього відтискання вона робила все правильно та за методикою вправи.

Не залишилось непоміченим і вбрання артистки. Тіна Кароль для тренування обрала яскравий одяг – аби покращити собі настрій на початку осені. Знаменитість вбралась у червоний костюм для тренувань, а на її ногах були кросівки яскравого помаранчевого кольору.

Українська співачка Тіна Кароль показала, як вміє відтискатись від підлоги під час тренування
Українська співачка Тіна Кароль показала, як вміє відтискатись від підлоги під час тренування

У коментарях до нового відео знаменитості її шанувальники та пересічні користувачі мережі залишили чимало слів захоплення. Зокрема, підписники каналу Тік-Ток Тіни Кароль відзначили її спортивну підготовку.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.