Кохайтеся, чорнобриві: 50 річний Сергій Жадан закрутив роман з неабиякою жінкою. І це не Христина Соловій

Багато було розмов щодо стосунків талановитого поета Сергія Жадана зі співачкою Христиною Соловій. Втім, схоже настав час для геть іншого роману, який вже встиг привернути увагу прихильників.

Стосунки Сергія Жадана з молодою співачкою Христиною Соловій не обговорював лише лінивий. Їхні спільні фото, поетичні виступи, і навіть натяки у соціальних мережах стали справжнім предметом обміну думками для шанувальників.

Сергій Жадан та Христина Соловій. Скриншот фото з Мережі

Початок нових стосунків?

Але, як відомо, всьому є кінець, і в кожної історії є свій початок. На горизонті з’явилася нова інтрига: схоже, що Жадан захопився іншою жінкою, і цей роман обіцяє бути не менш цікавим.

Останнім часом поет та письменник все частіше заінтриговував появою нової пасії, з якою його почали бачити разом. Відвідувачі мистецьких заходів помітили, що Жадан з’являється у компанії таємничої жінки, але справжній фурор викликала обкладинка нового альбому, на якій та сама загадкова дама ллє воду на руки Сергія.

Від цих знімків спалахнули чутки, немов підлитий у багаття бензин, а у пам’яті спливають безсмертні строки: “Кохайтеся, чорнобриві”. Хто ж ця жінка, яка так заінтригувала всіх?

У сучасному світі немає такої загадки, яку не розкриє інтернет. І ось, відповідь на запитання, яке так хвилює прихильників Жадана: його новою пасією стала 34-річна нардепка від партії “Голос” Соломія Бобровська, яка була радницею Саакашвілі, а потім, у 26 років, стала наймолодшою в Україні очільницею Одеської області. Щоправда, пробула на посаді менше ніж рік.

Чи пов’язує їх щось більше, ніж спільні інтереси? Це залишимо на розсуд часу, але одне відомо точно — це новий початок в житті відомого поета.

Можливо, саме ця жінка надихне Жадана на нові вірші, сповнені нестримних почуттів та політичних мотивів. А можливо, це лише тимчасовий етап у житті артиста, який шукає нові виклики. Але без сумніву, цей роман вже став однією з найгарячіших тем у світі українського шоу-бізнесу.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.