82-річний Олександр Масляков помер від онкології: його знали Бєдняков, Кошовий і Кравець, Педан і Притула

Один із найвідоміших артистів і незмінний ведучий програми КВК Олександр Масляков відійшов у вічність. Що відомо про його життя, діяльність та позицію?

Олександр Масляков помер у віці 82 років. Відомий російський ведучий, шоумен та гуморист був незмінним обличчям найпопулярнішого змагання серед коміків і тих, хто цінує гумор – Клубу винахідливих і кмітливих.

Про смерть ведучого повідомив офіційний Телеграм-канал російського КВК. У мережі не стали вдаватись у подробиці, чому Маслякова не стало. Втім, раніше ЗМІ писали про онкологію.

Ведучий КВК Масляков помер

Так, після перенесеного два роки тому коронавірусу в квітні цього року мережа почала гудіти повідомленнями про те, що у Маслякова знайшли пухлину в легенях. За словами лікарів, вона не піддавалась операції, а про подальше лікування артиста журналістам дізнатись не вдалось.

Ведучий КВК Олександр Масляков помер після повідомлень про пухлину в легенях після коронавірусу
Ведучий КВК Олександр Масляков помер після повідомлень про пухлину в легенях після коронавірусу

2022 року Олександр Масляков вдруге захворів на ковід і спершу повідомив, що перші ігри КВК у сезоні пройдуть без нього. Вже 2024 року в Інтернеті з’явилась інформація про те, що артист покидає шоу через стан свого здоров’я.

У повідомленні з офіційних ресурсів КВК стало відомо про загибель Олександра Маслякова. Причина смерті поки що залишається невідомою, але у мережі припускають, що це була саме онкологія. Наразі залишається тільки чекати на коментарі від родичів і близьких артиста про те, чому зупинилось його серце.

Ведучий КВК Олександр Масляков помер після повідомлень про пухлину в легенях після коронавірусу
Ведучий КВК Олександр Масляков помер після повідомлень про пухлину в легенях після коронавірусу

Варто нагадати, що Масляков підтримав російського президента після 24 лютого 2022 року. Знаменитість виступав за його політичні рішення, а надалі став його довіреною особою.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.