Молитва позбавлення від смутку і горя, а також про правильне ставлення

Тільки ти, мій Господь, де я знаходжу спокій.

Молитва про правильне ставлення

Бог, я помітив, що життя позначилася на моєму погляді на життя. Ті, хто переслідують і гноблять мене, озлобили мене. Я не любив Тебе всім серцем, і я не любив свого ближнього, як мені наказав мені. Я нещасна людина, накинувся на інших. Пом’якши моє серце, Господь. Допоможи мені упокоїтися у Твоїй закінченій роботі, щоб вірою з’єдналася з Тобою, я міг погодитися з Твоїм образом. В ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва позбавлення від смутку

Небесний Отець, моє серце розбите вщент. Кожен день здається неможливим. Схід і захід – це просто рух. Іноді я не бачу в цьому сенсу. Тільки ти, мій Господь, де я знаходжу спокій. Проте сьогодні Ти виглядаєш так далеко.

Зціли моє серце, о Боже. Дозволь мені бути гілкою на Твоїй лозі, щоб приносити плід в радості Духа Твого. Амінь.

Молитва позбавлення від горя

Молитва, що наповнює моє серце
Дорогий Бог, попри всі мої зусилля, я не можу бути щасливим. Я досліджую глибини та долини свого серця, але там нічого немає. Ти відчуваєш себе так далеко від мене. Я шукаю Тебе у своєму житті, але ніде не можу знайти Тебе.

Я спрагу Твоїх люблячих обіймів. Я дуже хочу побачити Твоє обличчя. Ввійди в моє життя, Господь. Знайдіть моє серце і наповніть його своєю присутністю. Наповни мою душу, як Ти наповнив Святе Святих. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.