Віра Брежнєва народила і сильно змінилася: історія найвідомішої віагрянки і улюблениці Меладзе

Так ставлення молодшої дочки до рожевого кольору, дало поштовх мамі в новому бізнес-проект.

Майже 11 років тому Віра Брежнєва народила другу дитину. Дочку назвали Сарою і вона кардинально змінила смаки співачки.

Віра Брежнєва одна з провідних співачок в українському шоу-бізнесі. Повністю вона розкрилася перед глядачами і зачарувала своїх шанувальників після народження старшої дочки Соні.

Проєкт «Супер Топ-моделі по-українськи», представив Віру Брежнєву. Співачка розповіла як народження молодшої дочки Сари змінило її смаки.
Річ у тому, що Віра не любить рожевий колір. Це було до тих пір, поки не народилася менша донька. Просто малятко любила все рожеве і завжди просила, щоб мама їй купувала іграшки, сукні та все інше тільки рожевого кольору.

 ""Потім коли співачка почерпнула інформацію про рожевий колір, вона дізналася, що існує багато відтінків рожевого кольору і кожен відтінок характеризує почуття жінки і її переживання. Для Віри це було відкриттям. І це відкриття їй підказала молодша дочка, своїм бажанням мати все рожеве.

Кожна жінка хоче бути красивою і ніжною, а цей колір і його відтінки підкреслюють це.
Про рожевий колір Віра Брежнєва розповіла на проєкті не просто так.

Річ у тому, що під її керівництвом був випущений новий бренд губної помади. Учасниці модельного реаліті розрекламували цей бренд Віри Брежнєвої.
Так ставлення молодшої дочки до рожевого кольору, дало поштовх мамі в новому бізнес-проект.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.