Молитви, які дають мудрість і проникливість у виборі компетентних співробітників для своєї справи

Господи, мені потрібні люди, які будуть залишатися поруч, тому я не витрачаю час на перенавчання людини для виконання одних і тих же завдань.

Молитва за хороших співробітників

Господь, Могутній в силі, Ти дав мені фантастичну справу, і я намагаюся керувати ним відповідно до Твоїх шляхам. У міру зростання мені будуть потрібні нові співробітники. Мені потрібні чесні, надійні та віддані справі люди, які допоможуть досягти успіху в бізнесі.

Мені потрібні люди, які будуть залишатися поруч, тому я не витрачаю час на перенавчання людини за іншим для виконання одних і тих же завдань. Чому цих людей так важко знайти, Господь? Будь ласка, зверніть мене до тих, хто буде благословенням для роботи, і до тих, кого я зможу благословити натомість. Амінь.

Молитва про мудрість

Дорогоцінний Святий Дух, я приходжу до Тебе, щоб просити Твого благословення по кожному аспекту моїх планів з розвитку мого бізнесу. Господь, я молю, щоб Ти дав мені проникливість, необхідну для управління моєю компанією найбільш ефективним і дієвим способом.

Успішний підхід до розвитку бізнесу – робити те, що у вас добре виходить. З цієї причини я прошу, щоб Ти був милостивий до мене Свою мудрість і здібності. Амінь.

 ""

Молитва про благословення

Суверенний Господь, я виступаю перед Тобою від імені своєї справи. Мені потрібно виростити це, Господь. Ти – Той, хто благословив мене цією справою, і всі мої успіхи виходять з твоїх рук.

Біблія говорить мені, що Ти не відмовляєш своїм дітям ні в чому хороше. Господь, оскільки я планую розвивати свій бізнес, я прошу Твого благословення на мої плани. Амінь.

Молитва про репутацію

Ісус, мій Спаситель, спасибі Тобі за благословення мого бізнесу. Ісус, є так багато речей, які я хочу робити зі своєю компанією, але щоб це сталося, мені потрібне зростання. Я молюся, щоб Ти привернув в мій бізнес людей, які позитивно вплинули на нього. Я сподіваюся, що як тільки я буду служити людям через свій бізнес, Ви будете використовувати їх, щоб розповідати іншим про мою роботу.

Господи, я залишаю, як це буде виглядати та розігратися у Твоїх умілих руках. Будь ласка, використовуйте моїх клієнтів як один із засобів розвитку мого бізнесу. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.