Гості навіть не впізнали: дівчина вирішила схуднути перед весіллям (Фото)

Кожна дівчина перед весіллям ретельно готується надіти те саме біле плаття. 26-річна Софі Метісон не стала виключенням. У дівчини завжди була зайва вага, але після пропозиції вийти заміж усе змінилося.

Софі дала собі слово, що буде найкрасивішою нареченою. Заради цього звання вона вирішила кардинально змінитися. До весілля залишалося чотири місяці. До початку трансформації дівчина важила 127 кілограмів.

Щоб встигнути до весілля, вона скористалася послугами персонального тренера. Спеціаліст придумав для Софі програму тренувань і розписав дієту. Дівчина в основному їла фрукти і овочі.

Протягом 4 місяців майбутня наречена регулярно тренувалася. І ось настав той ранок, той день. Софі настільки змінилася, що її спочатку не впізнали гості. Друзі та близькі подумали, що наречений знайшов іншу наречену.

Девушка похудела к свадьбе
Дівчина схудла до весілля

 ""

Софі Метісон стримала своє слово. Дівчина була прекрасною нареченою. Вона довела, що все можливо. Головне не упускати руки і рухатися тільки вперед. Після такого перевтілення, Софі продовжувала займатися з тренером і дотримувалася здорового харчування.

Софи после похудения
Софі після схуднення
Красивая невеста
красива наречена

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.