Тариф на електроенергію 2021: Кабінетом міністром України був скасований пільговий список на електрику

Також пільговий тариф скасований і юрособам, які обслуговують житлові комплекси для тимчасових переселенців.

Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг своєю постановою №15 від 06.01.2021 року постановила, що втратили чинність ряд положень по електричної енергії.

Так припинено пільгове дію тарифу вночі на споживання електричної енергії багатьом фізичним та юридичним особам. Це ставитися до релігійних організацій і побутовим споживачам, які використовують електричну енергію для опалення житла. Ця постанова вплинула на ціну електроенергії, що відпускається. Вона оприлюднена 06.01.2021 року на веб-сайті Регулятора.

Про це повідомила пресслужба Національної комісії з питань регулювання енергетики та комунальних послуг (НКРЕКУ).

У цьому випадку без пільг на електричну енергію залишаються релігійні організації, а також фізичні особи, які проживають в тридцяти кілометровій зоні АЕС (атомних електричних станцій) на рівні 70% від тарифу на електричну енергію, якій діє наразі.

 "" Також передбачені зміни, при порядку розрахунку двох і трьох зонного обліку електричної енергії, які передбачає розрахунок за коефіцієнтом 0,5 і 0,4 для тарифу на електричну енергію, яка споживається в нічний час (нічний тариф – з 23:00 до 07: 00)

Також пільговий тариф скасований і юрособам, які обслуговують житлові комплекси для тимчасових переселенців.

Тариф для такої категорії осіб – 1,68 грн / кВт-год.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.