(Відео) Напад небезпечної змії на трирічну дівчинку – чи вдалося дитині врятуватися?

Річ у тому, що в Пхангнга на трирічну дівчинку напала змія. Здавалося, б маленька дівчинка повинна була злякатися і зупинитися як укопана.

Користувачами соціальних мереж бурхливо обговорюють відео, яке потрапило в інтернет.

Випадок, який зображений на цьому відео в корені могло змінити життя маленької дівчинки з Таїланду.

Річ у тому, що в Пхангнга на трирічну дівчинку напала змія. Здавалося, б маленька дівчинка повинна була злякатися і зупинитися як укопана. Однак вона навіть не помітила нападала на неї змію. Маленька дівчинка просто не звернула на змію уваги!

Тіана, якій три роки грала зі своєю п’ятирічною сестричкою. І в цей момент потрапила на відео, коли вона спіткнулася об змію.

Річ у тому, що змія була не агресивна, бо напевно була голодна. Можливо вона лежала і переварювала спійману раніше видобуток. І вона була заслана зненацька, коли про неї спіткнулася трирічна дівчинка. На цей випадок звернули увагу тільки користувачі соціальних мереж.

Цей відеофайл на Youtube переглянули понад півмільйона людей.

Таїланд славиться своєю різноманітністю видів змій. Значна частина змій небезпечні для людини. І їхня зустріч може привести до летального результату. Хоча жителі Таїланду звикли до такого співжиття. Звичайно потрібно бути обережніше, особливо в лісистій місцевості, біля річок і водойм.

Коли ви йдете в лісовий масив рекомендується уважно дивитися в траву і на дерева. Змії славляться своїм умінням маскуватися, але як правило невеликі особини не нападають на дорослу людину і намагаються втекти при його появі.

Однак бувають випадки, коли людина не бачить змії та вона не встигла втекти або спить і він настає на змію. Тоді змія, обороняючись, може вкусити.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.