Простий рецепт: піца з запеченим ароматним картоплею нікого не залишить байдужим

Ця недорога вечеря поєднує в собі два улюблених страви в одній страві. Посипте запечена картопля сиром, помідорами, пепероні та базиліком.

Зараз досить важкий час. Не у багатьох вистачає грошей, щоб приготувати смачну та апетитне блюдо. Але вихід є з цього положення. Ви можете приготувати недороге блюдо використовуючи прості та доступні продукти. Морочитися з приготуванням вкрай небажано, а отримаєте прекрасне блюдо, яке сподобатися вашим домашнім і вам.

Ця недорога вечеря поєднує в собі два улюблених страви в одній страві. Посипте запечена картопля сиром, помідорами, пепероні та базиліком.

Інгредієнти

4 печива картоплі.
1 столова ложка оливкової олії.
½ дрібно нарізаного червоної цибулі.
1 подрібнений зубчик часнику.
60 г нарізаних пепероні, рваних.
400 г банку нарізаних помідорів.
½ невеликої пачки листів василька, подрібнених.
100 г тертої моцарели.

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Очистить картопля і добре просушіть, потім кілька разів проколіть виделкою. Випікайте прямо на решітці духовки 1-1½ години, поки він не стане м’яким.

Якщо у вас мало часу, наколи кожну картоплину виделкою, загорніть в лист кухонного паперу і поставте в мікрохвильову піч на 8-10 хвилин, поки він не стане м’яким.

Крок 2

Поки картопля готується, нагрійте масло в невеликій сковороді та обсмажити цибулю протягом 5 хвилин, щоб він став м’яким. Додайте часник і пепероні та готуйте 1-2 хвилини, потім додайте нарізані помідори. Довести до кипіння і тушкувати 5 хв.

Приправте і додайте половину базиліка. Викладіть ложкою на розрізану картоплю і посипте кожен хорошою жменею сиру та іншим базиліком.

Популярне

Схожі статті

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.