Панир каррі-пиріг в одній каструлі: спробуйте приготувати це дивовижно смачна страва!

Що може бути приємніше каррі в формі пирога? Цей пиріг з панир в одній каструлі наповнений начинкою в стилі махане і покритий скоринкою з хрусткого листкового тіста.

Інгредієнти

2 столові ложки рослинної олії
440 г панира, нарізаного кубиками по 2 см
4 столові ложки топленого або вершкового масла
2 великі цибулини, дрібно нарізані
2 великих подрібнених зубчики часнику
дрібно натертий імбир розміром з великий палець
½ чайної ложки гарячого перцю чилі
2 ч.л.молотого кмину
2 ч.л. насіння пажитника
1½ столової ложки гарам масала
2 банки по 400 г нарізаних помідорів
цукрова пудра
300 г картоплі, очищеного і нарізаного кубиками по 2 см
150 г шпинату
150 г замороженого горошку
100 мл жирних вершків
2 столові ложки масла кешью або схожого
звичайна мука, для присипки
320 г листового вершкового листкового тіста
2 великих яйця, 1 ціле, тільки 1 жовток, злегка збиті разом (заморозьте залишився яєчний білок для іншого рецепта)
2 ч.л. насіння чорнушки
рис плов або зелені овочі, для подачі

 ""

Метод

Крок 1

Нагріти масло на середньому вогні в дрібній вибухозахищеній каструлі приблизно 30 см в ширину. Додати панир і смажити 5 хвилин, перевертаючи щипцями, поки кожна сторона не стане золотистою. Вийняти з каструлі та відкласти на тарілку, застелену кухонним папером.

Крок 2

Нагрійте топлене або вершкове масло в тій же посуді на середньому або повільному вогні, потім додайте цибулю і велику дрібку солі. Смажте 15 хвилин або до розм’якшення і карамелізації. Додайте часник і імбир, готуйте 1 хв, потім додайте спеції та смажте ще 2 хв. Перекладіть пряною цибулею в кухонний комбайн або блендер разом з помідорами та збийте до однорідної маси. Вилийте назад в каструлю з 1½ банками води, потім перемішайте з цукром і картоплею. Доведіть до кипіння, зменште до кипіння, потім накрийте кришкою і готуйте, періодично помішуючи, протягом 20-25 хвилин або поки картопля не стане м’яким.

Крок 3

Додайте шпинат і горох і готуйте 5 хв. Додайте вершки і масло кешью, а потім поставте панир в сковороду і приправте до свого смаку. Зніміть з вогню і дайте повністю охолонути.

Крок 4

Нагрійте духовку до 220C / 200C вентилятор / газ 8. На злегка присипану борошном поверхні розкачайте тісто трохи більше, ніж ваша форма для запікання. Відріжте тонкі смужки з кожного боку і закріпіть ними по краю запіканки. Оберніть лист тіста зверху і притисніть краю виделкою, щоб запечатати, і заправте виступи. Змастіть яйцем, посипте насінням чорнушки та запікайте 30-35 хвилин або до темно-золотистого кольору. Дати постояти 15 хвилин перед подачею до плову з рисом або зеленими овочами.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.