Зоряний психолог Наталя Холоденко – прибиральниця готелю: як це було?

У минулому, Наталя працювала прибиральницею в магазині, де продавали взуття, тому у неї немає образи на цю відвідувачку.

Наталія Холоденко, яка є відомим психологом повідала курйозний випадок як їй довелося буквально на кілька хвилин стати прибиральницею готелю. Як то раз вона поверталася їх спортивного залу при елітному готелі.

Вона там була на онлайн тренінгу. І зіткнулася з нахабною відвідувачкою. Ця дама прийняла її та прибиральницю і зажадала, щоб Наталя краще прибирала територію і стежила за порядком. Вона відразу не сказала, що тут не працює і тим більше прибиральницею, а спробувала розв’язувати проблему. Але Наталя не знала, де знаходиться ганчірка і швабра.

Наталія Холоденко
Наталія Холоденко

Тоді вона зізналася цій дівчині, що не є співробітником готелю і не в курсі хто тут прибирає і наводить порядок. Зрозумівши, що Наталя тут не працює, дівчина навіть не вибачилася і тільки сказала: “А .. ви тут не працюєте”. Таке виховання! Напевно до колишнім прибиральницям тут теж відносяться не сильно добре, – констатувала психолог.

У минулому, Наталя працювала прибиральницею в магазині, де продавали взуття, тому у неї немає образи на цю відвідувачку. Це ще потрібно мати талант, щоб створювати чистоту! Спробуйте знайти людину яка професійно і талановито це може зробити та потім підтримувати порядок. Але потім Наталя згадала історію про Річарда Гіра.

В один час його хотіла нагодувати перехожа. Вона думала що він БОМЖ. Просто тоді Гір йшов додому з тренування. І тоді Наталя подумала, що якщо з Річарда не спала корона, то і з неї не спаде. Наталя також згадала, що їй подобався це магазин взуття, але вона не дуже любила мити величезні до статі вікна.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".