(Відео) Ліза і Гаррі Галкін порадували Аллу Пугачову піснею на французькому: Прекрасне виконання!

Ранок починається з посмішки! У сім'ї Алли Пугачової та Максима Галкіна їхні діти Ліза і Гаррі завжди вранці радують батьків.

Ранок починається з посмішки! Від посмішки похмурий день світліше – співається в пісні. Тому необхідно самому собі робити настрій перед початком дня.

Особливо якщо це вихідний день і хочеться відпочити, виспатися і приділити час родині. Щасливі ті, хто вміє так жити.

У сім’ї Алли Пугачової та Максима Галкіна їхні діти Ліза і Гаррі завжди вранці радують батьків.
Так донька Ліза з радістю робить ще сонному Максиму Галкіну прекрасну і стильну зачіску. Папа не чинить опір і повністю покладається на талановиту маленьку перукарку.

Зачіска вдалася на славу. Далі діти починають робити подання для своїх батьків. Вони звичайно жартівливі та Гаррі розбиває на голові не цеглу, як справжній майстер кун-фу. Це просто пінопласт. Але ефект той же – він лопається на голові. Ліза допомагає братику і рекламує його.

Максим, Ліза, Гаррі Галкін і Алла Пугачова
Максим, Ліза, Гаррі Галкін і Алла Пугачова

Потім під чуйним керівництвом Алли Пугачової Гаррі прекрасно виконує пісню французькою мовою. Підростає талант.

Звичайно при такому вчителя як Алла Пугачова, важко не навчитися добре співати та триматися на сцені. Голос у Гаррі дитячий і приємний і він зовсім не комплексує перед відео камерою як деякі діти.

Після такого початку дня завжди гарний настрій і хочеться зробити щось прекрасне.

Так Максим Галкін здійснив ще одну мрію і посадили велику ялинку у себе на ділянці. Це складні роботи та тому була залучена бригада монтажників з краном.

Ялинка велика і все боялися, що вона не приживеться. Однак посадка великого дерева була зроблена професійно і з часом Максим Галкін констатував, ялина прекрасно прижилася і відчуває себе відмінно.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.