Ксенія Попова розкрила секрет як погубити свою кар’єру в групі “ВІА Гра “: потрібно народити

Ксенія Попова, яка є солісткою популярного тріо поділилася секретом роботи в групі "ВІА Гра". Всіх співачок завжди цікавило умови контракту в цій групі.

У працівників шоу-бізнесу непросте життя і воно пов’язане часом з багатьма обмеженнями. Це стосується особистих відносин і любові. Багато це можуть поєднувати, іншим не можна за умовами контракту. Як це відбувається в групі “ВІА Гра “?

Ксенія Попова, яка є солісткою популярного тріо поділилася секретом роботи в групі “ВІА Гра”. Всіх співачок завжди цікавило умови контракту в цій групі.

Природно їх потрібно узгоджувати з продюсером. Річ у тому, що співачки, які працювали в цій групі діляться своїми враження про умови контракту. І ці розповіді, як правило, різні. Що можна і що не можна робити працюючи в групі “ВІА Гра”? Особлива увага приділяється вагітності під час роботи солісткою в групі. Так солісткам категорично забороняється мати близькі стосунки з представниками сильної статі.

Деякі стверджують, що це неправда. Що продюсери до цього питання ставляться демократично і не звертають на нього уваги при роботі. Що поробиш, коли дівчина закохається! Ксенія Попова на це питання відповідає прямолінійно: “Хочеш погубити свою кар’єру в групі” ВІА Гра”, то йди та народжуй”.

Вона категорична у своєму твердженні. Якщо солістка працює в групі “ВІА Гра”, то вона не має права в цей період мати дітей.

Хоча особисті питання дозволяється виносити на обговорення з продюсером. Тільки, результат як на це відреагує продюсер, буде однозначний – або сімейне життя, або робота в групі “ВІА Гра”.
Потрібно чітко знати, що ти хочеш – дітей або просуватися по кар’єрних сходах до піка Олімпу шоу-бізнесу.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.