Молитви дають душевний спокій і допомагають вижити у важкий час. Читайте з вірою

Господи, моя надія, моя душа темна і безнадійна. Я перед Тобою шукаю допомоги, про яку давно повинен був просити у Тебе.

Молитва про силу

Могутній Бог, Ти вічний Бог. Тільки ти даєш силу тижня і силу тим, у кого її немає. Господь, Ти говориш мені, що надіються на Тебе оновляться у своїх силах. Я стою перед Тобою, Господь, з простягнутими руками, і мені нема чого запропонувати, крім моєї віри в Тебе.

Моє випробування виснажує мене, і без Твого втручання я не можу йти вперед. Амінь.

Молитва про надію

Господи, моя надія, моя душа темна і безнадійна. Я перед Тобою шукаю допомоги, про яку давно повинен був просити у Тебе. Вибачте мені за те, що я довіряв чогось, крім Тебе. У Своєму Слові Ти сказав, що Ти думаєш про мене про світ, про майбутнє і надії.

Господи, дякую, що взагалі думаєш про мене. Нехай Твої обіцянки проникнуть в найпотаємніші куточки моєї душі та зміцнять в мені Твою надію. Амінь.

м
Так, по вірі вам буде!

Молитва про допомогу

Боже на небесах, моя душа пригнічена в мені. Життя позбавляє мене всіх сил. Для тих, хто шукає Тебе, Ти – їх Бог допомоги. Ти не спиш, і ти береш нас. Яка допомога та наснагу в цих словах.

Спасибі за те, що зберегли мене від зла і захистили мою душу до порятунку. Ніщо на цій землі не може позбавити мене цієї обіцянки. Дякую за цю благословенну надію! Амінь.

Молитва, щоб бути міцним в цьому житті

Дорогий Господь Ісус, Ти моя надія. Твоє слово говорить мені твердо триматися сповідання моєї надії, не вагаючись, бо Ти вірний. Господи, я визнаю, що моя надія коливається, хоча я намагаюся триматися міцно.

Будь ласка, прийми це прекрасне обіцянку, яку Ти дав мені, і напиши його міцними чорнилом в моєму розумі та в моєму серці. Наповни мене Твоєї надією і допоможи мені не сумніватися. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.