Яких талановитих артистів просуває Філіп Кіркоров і веде їх до Олімпу слави (Фото)

Філіп Кіркоров з таких людей, які радіють, коли відкривають нові горизонти для молодих артистів.

Кожен представник шоу-бізнесу напевно пам’ятає як він або вона починала свою кар’єру. Деяким піднятися по кам’янистій стежці на Олімп слави було важко.

Постійні тренування в спортзалі під керівництвом професійних інструкторів доводити до ладу фігуру. Додатково дієта допомагала виглядати стрункіше. Потрібно було одягатися стильно і шукати знаменитих модельєрів. Але це не сильно допомагало, якщо у них не було таланту.

За винятком випадків, коли молодість і краса затьмарювала очі продюсера, і він висував претендентку на перші ролі в концертах і шоу. Іншим пощастило по іншому, вони просто вийшли заміж за продюсера і відразу потрапили в “струмінь” своєї мрії.

Однак якщо талановиті люди домагаються вершин своєї професії, вони повинні пам’ятати як їм було важко і вже виходячи з цього допомагати молодим талантам, які прагнуть потрапити в шоу-бізнес.

Філіп Кіркоров з таких людей, які радіють, коли відкривають нові горизонти для молодих артистів. І таким чином, він робить внесок в розвиток шоу-бізнесу. Філіп образно кажучи “бере” за руку молоде дарування і веде його до вершини на Олімп слави.

Для цього іноді доводиться йому ламати в їх головах вкорінені стереотипи. Коли його вихованцям дається зелене світло і вони починають мчати по дорозі до своєї мрії – Філіп Кіркоров задоволений. Він завжди підкаже і направить в потрібно річище!

Так нещодавно Філіп розмістив на своїй сторінці в інстаграм фото, де написав, що радий для цих людей відкривати нові горизонти.

Щастя та удачі їм!

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.