(Відео) Коли прийшли за Мішею, він відмовився їхати з притулку без Сашеньки: зворушлива історія дружби

Через час Мишу покликала вихователька і сказав, що за ним приїхав його рідний батько, який знайшов сина.

Ця історія сталася в дитячому будинку. Туди потрапив маленький хлопчик Міша, у якого загинула мама, а батько пішов до іншої жінки. Хлопчику вихователі в притулку довго не говорили, де його мама і чому вона не приходить за ним.

Миша чекав свою маму, а потім зрозумів, що за ним ніхто не прийде і зажурився. Через час до притулку привезли маленьку дівчинку Сашеньку. Її матір позбавили батьківських прав, бо вона постійно перебувала в нетверезому стані. Малятко дуже сумувала за своєю сім’єю і Міша звернув на неї увагу. Незабаром діти подружилися.

 "В "
Дівчинка в притулку

Хлопчик завжди оберігав її та захищав від інших. Також він їй завжди приносив смачні цукерки та пряники, які йому діставалися в притулку. Сашенька дуже цінувала їх дружбу. Через час Мишу покликала вихователька і сказав, що за ним приїхав його рідний батько, який знайшов сина.

Однак хлопчик відмовився їхати з притулку, ніж сильно здивував батька. Коли тато дізнався причину, чому його син не хоче залишати дитбудинок, то сильно здивувався і розчулився разом з виховательками. Мишу не хотів залишати одну Сашеньку – адже вони росли разом. І без неї він не хоче їхати.

Батько почав телефонувати зі своєю новою сім’єю і через час обрадував сина – Сашеньку, вони всиновлюють. Тепер у Михайла буде сестричка. Що було далі, ви можете подивитися в цьому відео. Ця зворушлива історія дружби двох малюків нікого не залишить байдужим.
А вам сподобалася ця історія і як зробив маленький хлопчик Міша?

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.