Хто довів до сліз екс провідну “Орел і Решка ” Регіну Тодоренко: всі подробиці (Відео)

У своєму пості Регіна написала: "Плачу, коли чоловік пише такі пости @vladtopalovofficial. Це так зворушливо і ніжно! Всім серцем".

Бувають різні відносини між закоханими людьми. Від найніжніших, до самих пристрасних. Любов з людиною робить неймовірні речі. Досі вчені губляться в здогадах яка “хімія” існує між закоханими. Буває достатньо одного погляду і людина розуміє, що перед ним єдиний і неповторний якого він (або вона) чекав все життя.

І тоді світ ставати зовсім іншим і фарби в ньому стають яскравішими та прекрасніше. І те, що вас раніше дратувало, тепер радує. Не можна розумом зрозуміти що таке любов. Для цього у людини існує серце.
І навіть якщо людина плаче від любовних переживань – це тільки йому на користь.

 "В "
Регіна Тодоренко

Нещодавно Регіна Тодоренко розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, на якому їй роблять макіяж. І на відео видно, що раптом Регіна заплакала, причому ридма. Що трапилося з нею. Це стало після того, як вона прочитала повідомлення від свого коханого. У своєму пості Регіна написала: “Плачу, коли чоловік пише такі пости @vladtopalovofficial. Це так зворушливо і ніжно!
Всім серцем”.

Її подружка, яка робила макіяж, розчулилася і бачачи, що сльози Регіни заважають їй працювати та туш зараз потече, запропонувала поки довести до ладу волосся. Вона вирішила, що нехай спершу Регіна заспокоїться, а потім вони продовжать робити макіяж. Сама Регіна заплакала від того, що розчулилася від повідомлення чоловіка.

Ось, що робить любов з людиною. Від щастя теж плачуть! Але це ж прекрасно коли існує такий зв’язок між закоханими.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.