ТОП-13 предметів домашнього вжитку, про призначення яких мало хто знає

Є деякі речі які в напевно не знали. Тому нижче представлені цікаві факти, яких ви точно не знали.

Кожен день людина стикається з множинними предметами які у нього вдома. Здавалося, що тут незвичайного. Але є деякі речі які в напевно не знали. Тому нижче представлені цікаві факти, яких ви точно не знали.

Дірочка на раковині

Для чого існує невеликий отвір в раковині? Деякі люди думають, що це просто вада, інші навіть не можуть уявити для чого воно потрібне. Річ у тому, що інженери передбачили цей отвір для того, щоб коли людина забула закрити воду і раковина забилася, не сталося біди. І ви не затопили сусідів. Через цей отвір вода витікатиме в сифон.

Карман на піджаку

Карман на піджаку
Карман на піджаку

Для чого передбачено на піджаку три кишені. Два з боків внизу, зрозуміло. Ви туди можете покласти дрібні речі або ключі, гребінець тощо. А для чого потрібна третя кишеня спереду зверху? Звичайно коли в ньому одягнений наречений, туди можна покласти гарну хустку. А раніше він призначався зовсім для інших цілей і називався квиткових. Річ у тому, що в ньому зберігалися квитки в театр, на перегони тощо.

Позначки на шинах

На автомобільних шинах є позначки фарбою. Деякі необізнані люди думають, що це браковані шини. Ні це не так. Просто ці позначки – характеристики шин і також коли вони знаходяться в стосі, то можна знайти потрібну не розбираючи всю стопку.

Про те, які ще бувають предмети домашнього вжитку призначення яких ви не знали, можна подивитися у відео нижче.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.