Як живе Бурак Озчівіт в 2021 році і скільки він заробляє

Burak Оzcivit отримав номінації шість разів в категорії кращих акторів. Він виграв GQ Men The Year Awards, нагороди метеликів Pantene Globe, нагорода Bilkent Television.

Бурак Озчівіт, широко відомий як Осман Бей, є турецьким актором і моделлю, який має 5 мільйонів доларів. Він вважається одним з 55 найбагатших акторів у 2021 році. Бурак Озчівіт зіграв Осман Бея, в історичній телевізійної серії Drama Kurulus Osman.

Крім того, Burak відігравав помітну роль в телебаченні, таких як “Чудовий вік “, “Нескінченна любов”, Калікушу, Кукук Сірлар, Зораки Кока і так далі.

Крім серії Television, Burak Ozcivit відомий своєю видатною роллю в зарафа, Мусаллат, а також Feda Films. Бурак Озчівіт з’явився в популярних журналах Marie Claire і Gloria.

Burak Оzcivit отримав номінації шість разів в категорії кращих акторів. Він виграв GQ Men The Year Awards, нагороди метеликів Pantene Globe, одна об’єктивна нагорода, нагорода Bilkent Television і так далі.

Турецький актор Burak Оzcivit накопичив 5 млн. дол. США за допомогою його романтичної кар’єри та на акціях. Крім того, він багато заробив через моделювання. Коротко кажучи, зарплата / заробіток Burak Ozcivit нижче:

Річний дохід: 1 мільйон доларів.
Щомісячний дохід: 83,33 долара.
Щотижневий дохід: $ 19.23k.
Щоденний дохід: більш $ 2.7k.

Дата народження 24 грудня 1984 р.
Місце народження Стамбул, Туреччина.
Зростання – 1,84 м.
Вага – 76 кг.
Дружина Фаріе Евцен.
Діти Каран Озчівіт.

Бурак Озчівіт народився в Стамбулі, раніше Візантія в Константинополі, Туреччина, 24 грудня 1984 року. Він є сином Булінга Ozcivit (батько) і Джейхан Озцівіт (мати). Його знак народження – Козоріг.

Бурак Озчівіт навчався в середній школі Казима Ісмени та закінчив Університет Мармара, де він вивчав фотографію на факультеті образотворчих мистецтв.

Кар’єра

Burak Оzcivit хорошого модельної статури. Як модель, він з’явився в численних популярних журналах. У 2005 році Burak став другий кращою моделлю по всьому світу.

З’явившись в серії Television Exi 18, Burak Ozcivit почав свою акторську кар’єру у 2006 році. Досі він з’явився в восьми фільмах. Burak Ozcivit ‘s Відомі фільми – Мусаллат, зарафа, Запитайте Сана Бенцер, Кардесс Бенім, Can Feda.

Більш того, Burak Оzcivit славиться своєю роллю Османа Бея і Камала Сойдере в історичному серіалі, а також на самих популярних телекомунікаційних серіалах Курулес: Осман і Кара Севда. Крім Курула і Кара Севда, Бурак був присутній в Баба Окагі, Іханете, Калікушу.

Досягнення Бурака Озчівіт протягом короткого часу виходять за рамки уяви. Він виграв звання кращої моделі Туреччини, яка була мрією про його батька. Він виграв десять нагород і шість кандидатур за відомі допоміжні ролі.

Хто дружина Бурака Озчівіта?

Бурак Озчівіт з дружиною
Бурак Озчівіт з дружиною

Німецько-турецька актриса Фахрі Евцен – дружина Бурака Озчівіт. Вони одружилися з 29 червня 2017 року. Ця пара має сина, на ім’я Каран Озчівіт. Каран народився 13 квітня 2019 року.

Коли Бурак і Фахрі познайомилися?

Fahriye Evcen і Burak Ozcivit познайомилися у 2013 році. Обидва вони знімалися в романтичному серіалі Калікушу. Після 4 років знайомства вони одружилися у 2017 році, в особняку Святого Халима Паша.

Який фінансовий стан Фарі Evcen?

Дружина Бурака Озчівіт, Фахрі Евцен, володіє чистою 10 мільйонів доларів. Вона німецько-турецька актриса. Фахрі з’явилася в телевізійній серії: Як любов птах, Запитайте Сана Бенцер, Япрак докумен і так далі. Крім того, в Селікусу з’явилися обидва Бурака Озчівіт, і Фахрі Евцен, в романтичній серії Television.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.