Не добрий ранок для Києва

Стан забруднення повітря в Києві.

Забрудненість повітря в столиці України підвищується, починаючи з ранку 18.04.2020 року. За свідченнями приладів норма перевищується в три чотири рази. Наприклад районі Липки індекс якості повітря досяг 322, замість покладеного по нормі – 50. районі Троєщина – також не в хорошому стані за якістю повітря, індекс становить – 262. На Оболоні – 209, Соцмістечку – 209, на Нивках – 200. У Святошинському районі і на Воскресенці – по 200 і 215 відповідно. Район Відрадного характеризується показником – 203. На Теремках індекс забрудненості повітря досяг – 184. Позняки та Борщагівка мають цифри по – 170. Найнижчий показник забрудненості повітря в Голосіївському районі – 164.

Для інформації: При показниках забрудненості повітря 51-100 рекомендуються прогулянки і недовге провітрювання приміщення. Коли цифри відповідають: 101-150 – це вже є небезпекою для організму.

Нижче наводиться рейтинг міст на сьогодні забрудненості повітря в світі.

 ""

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.